Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Укргазбанка: Калиновка, ул. Независимости, 67

Адрес:
Винницкая область, Калиновка, ул. Независимости, 67
Телефон:
+38 (0432) 32-95-03
Время работы:
Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт: 09:00-16:45, перерыв: 13:00-13:45, (касса: 09:00-16:45, Пт: 09:00-15:45), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
1 марта 2021, 18:48
Перевели мене на зарплатний проект. Всунули обов’язкову з їхньої точки зору кредиточку. При оформленні документів спеціально наголосив на одній картці. Після виготовлення фізичної картки видали для отримання дві. На моє запитання чому, докладних відповідей не отримав, а посилання на внутрішні інструкції банку не мають перевагу над законом. Тепер у мобільному додатку бачу одну оформлену картку і одну незаконно оформлено, адже договір на надання послуг по цій картці залишився непідписаний. Оскільки я його не відкривав, писати заяву на його закриття не збираюся. Хочу отримати якісь коментарі від представників і адекватної відповіді на цю ситуацію. Бо доведеться звертатися до інших контролюючих органів. Або просто закрити її. Хоча чесно не вірю у вирішення цього питання без відповідних втручань НБУ чи антимонопольного
Комментарии (6)
Ответ банка
Укргазбанк
4 марта 2021, 18:30
Добрий день! Ваше питання вирішено – наразі Ваш рахунок в процесі закриття.
1
27 апреля 2020, 12:16
Я ще такої повільності працівників банку, не бачила, як в Укргазбанку м. Калинівки. Це просто неприпустимо, одну людину обслуговують більше години, черга на вулиці уже така зібралась, що напевно до вечора не пройдуть. Це просто ні в які рамки не входить, що за хамство по відношенню до клієнтів.
Написать комментарий
Ответ банка
Укргазбанк
28 апреля 2020, 15:30
Банк висловлює Вам свою подяку за небайдужість та надання інформації стосовно якості обслуговування в нашому Банку. В умовах загальнодержавного карантину відділення №231 єдине серед банківських установ м.Калинівка, що працює у звичайному режимі, тому в нашому відділенні значно збільшилася кількість клієнтів. Сподіваємося, що тімчасові незручності, що виникли в процесі обслуговування не стануть на заваді Вашої подальшої співпраці з Банком.
Главная / Банки Украины 🏦 / Укргазбанк 💰 / Отделения и банкоматы Укргазбанка в Калиновке 🏦 / Отделение Укргазбанк: ул. Независимости, 67 , Калиновка

На странице собрана вся информация про отделение Укргазбанка по адресу Калиновка, ул. Независимости, 67 .  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Укргазбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Укргазбанка  расположенном по адресу Калиновка, ул. Независимости, 67 - конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.