НІКОЛИ НЕ ДОВІРЯЙТЕ ГРОШІ ЦЬОМУ БАНКУ
- olexey designer
- 23 декабря 2024, 8:53
РЕКОМЕНДУЮ МОНОБАНК, просто Боже бережи найкращих операторів і підтримку моно — це просто найкраще
В манобанку ті ж самі проблеми, гроші списуються поки не вичерпають весь кредитний ліміт, а потім коли пройде 2 місяця на оскарження операцій, з вас почнуть вимагати погасити % за користування кредитом. Підтримка вирішує лише примітивні питання, складні могуть і тижнями
- natashaGra
- 26 декабря 2024, 12:21
Поверьте это ещё не самый худший банк — плохой, но есть такие как абанк, сенс и др. Там что по опыту , что по отзывам ничего толкового не добиться от поддержки
- Vipclient07
- 4 марта 2025, 17:50
Я можу сказати по своєму досвіду Найгірший банк України!
Дякуємо за Ваш відгук!
Якщо карта додана до вашого особистого кабінету, кошти можуть списуватися без додаткового підтвердження, якщо у вас є активні підписки або збережені платіжні дані, які дозволяють здійснювати автоматичні транзакції. Це може стосуватися підписок на сервіси, покупки або будь-які інші регулярні платежі, які ви могли раніше підтвердити або ініціювати. Валюта операції може відрізняти від валюти Вашої картки якщо сервіс зареєстрований в іншій країні.
Якщо у Вас є підозра на несанкціонований доступ до вашого рахунку або даних ми рекомендуємо вам звернутися до служби підтримки для блокування та перевипуску картки.