Обман клієнтів
Блокують рахунок прикриваючись фінансовим моніторингом
Sportbank шахраї!
Установа привласнює гроші клієнта
Банк мошенников
Еще одна прекрасная история
Просто жах!!!
А тепер саме головне, пройшло вже два місяці з моєї заяви, тобто в тому році вона була подана, кожного разу коли питаю в чому проблема і прошу повернути мої власні кошти які в заморозці, годують обіцянками та говорять що заява розглядається фінансовим моніторингом, це просто жах…ні з одним банком таких проблем не було! Інші банки рекомендують подавати до суду, так як власні кошти не мають право тримати довго в заморозці, працівники напевно не розуміють що ці кошти ВЛАСНІ і вони можуть бути ТЕРМІНОВО ПОТРІБНІ!
Самий жахливий банк, яким я користувалась!
Sportbank не хочет снимать арест с карты
И по ТТН видно что банк его получил по доверенности 22.12.23 уже 06.01 а арест так и не сняли
Блокують рахунок, утримують кошти відморожуються шаблоними відповідями. ПРОБЛЕМА ТРИВАЄ вже більш 3,5 МІСЯЦІВ
З того часу «триває перевірка». Ось приклад відповіді від підтримки: «Отримали від вас необхідну інформацію 13 листопада. Запит відправлено на перевірку. Орієнтований термін: два тижні.» (ДО СЬОГОДНІ мої КОШТИ ЗАБЛОКОВАНІ, а банк відхрещується шаблонними відповідями)
Зараз пишуть, що терміни перевірки не регламентується)))
З моменту коли у вас виникла проблема ви банку стаєте абсолютно не цікаві. Відтепер ваші проблеми — це ваші проблеми, а ваші гроші це інструмент заробітку дивідендів для банку, а не для вас.
Якщо хочете зберегти свої гроші та нерви — обходьте цей банк десятою дорогою.
Не можу відмовиться від рострочки
Не выдают валютный депозит после окончания срока
Суцільна брехня в службі підтримки
За умовами договору видача депозиту мала бути через касу банку БЕЗ комісії
Спочату банк не міг взагалі повернути депозит,
Потім депозит повернули на картку замість видачі в касі,
Далі підтримка обіцяла, що комісію за зняття грошей банк поверне.
Наразі комісію так і не повернули, і на черговий запит надали відповідь, що не збираються повертати
Ужасный банк
Списали 2 рази одну й ту транзакцію і відмовляються повертати гроші
Шахрайський банк
Заблокували рахунок,не відповідають
Кажуть що начебто є скарга о шахрайстві
Хоча я по кожній операції надала точне пояснення зі скріношотами
Сказали чекати
Точного терміну перевірки не надають, можна чекати і декілька років
Зараз взагалі перестали відповідати у месенджер
Грошей на рахунку не багато, але то також гроші.
Дайте хочаб їх вивести
Не видають депозит!
Мені 19.10 заблочили рахунки, з якого я раніше робив розміщення депозиту. Повідомили начебто на мене надійшла скарга. Ну думаю ок, що за скарга від кого надійшла, не чого не говорять, писав періодично, думаю требо вирішувати.
Відповідає підтримка раз на 3−4 години. Нарешті!!!30.10 мені повідомили що мой рахунки заблокували у звʼязку звернення кіберполіцій до банка. Їду в кіберполіцій говорят що такоє справи немає. Звертаюсь до поліцій теж не знаходять. Починаю кіпити, витратив на це три дні результату нуль. Пишу підтримку вони як завжди нічого не знають. Коли вже почав розмовляти і показувати на пальцях що справи такоє немає, через пару днів відповідають з новою інформацію що запит на блокування надійшов від поліцій і інший номер справи. Ок, починаю шукати слідчого хто виде цю справу, находжу Евріка! Мені кажуть що арешту чи якись постанов на мої рахунки немає з боку поліцій.Я вже сміюсь з цього всього.
Тепер саме цікаве- у мене сьогодні закінчився депозит. Банк не віддає кошти аргументує що вирішіть питання з поліцією я їх питаю у мене є арешт на рахунку — ні чи постанова суду -ні. Так видайте гроші- ні. Пишу ви порушуйте закон України стаття 59 «Про банки та банківську діяльність». Вони посилаються на оферт обслуговування.
Підсумок: Сервіс 0; прозорість 0; ндайність 0;
P. S. Чекаю пісмову відповідь банка, написав звернення в поліція для надання розʼясненнь, пишу листа в НБУ для регулювання цього питання. Позов до суду.
Генії
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Дайте вивести кошти
Тому що в мене з ізі розірваний договір, автоматично і з ними
То чому надходження ви дали зробити???
Тепер чекати хз скільки часу
Не працює