Затримують платежі

В Сенс банку маю зарплатний проєкт, в серпні оплачувала послуги на ФОП, все швидко перевели, а в вересні ситуація повністю змінилася, той же переказ, на того ж ФОПа раптом десь зивис. На гарячий лінії відповідають про 1−3 робочі дні для перевірки, якої перевірки? З офіційної зарплатної карти на офіційний ФОП? Все для людей!
Сенс Банк
Швидкість та надійність при проведенні переказів через СЕП — основні пріоритети НБУ та нашого банку, тож ми впроваджуємо найактуальніші алгоритми й протоколи, щоб користування було безпечним, а зарахування коштів — максимально швидким ✅

Водночас на банк покладено зобов'язання у сфері фінансового моніторингу, тому ми маємо перевіряти операції згідно з вимогами чинного законодавства України та регламентами регулятора.

Навіть якщо регулярні платежі між тими самими рахунками зазвичай проходять миттєво, автоматичні системи безпеки банку можуть вибірково відправляти окремі транзакції на додаткову або ручну перевірку. Це стандартний процедурний захід, який здійснюється виключно для захисту фінансових операцій, а не через бажання створити незручності чи затримати ваші кошти.

Ми щиро раді, що наразі платіж успішно проведено і питання вирішено. Перепрошуємо за затримку та хвилювання під час планування вашої поїздки — банк діє виключно в межах закону і завжди прагне забезпечити стабільність та безпеку ваших рахунків 💙

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

SenseBank
SenseBank
9 сентября 2026, 10:03
Напишу вам в особисті, щоб уточнити деталі цієї ситуації 🤗

З повагою, Володимир 💎
Svetlaychok
Svetlaychok
9 сентября 2026, 10:33
Вчора після звернення на гарячу лінію та особистого візиту у відділеня банку, платіж пройшов. Цей платіж був за бронь готелю, банк намагається зіпсувати мені відпустку за мої ж кошти? Це моя зарплата, з якої я сплачую податки, і банк бачить надходження на рахунок, і залишки по рахункам, тож чи банк спеціально притримує кошти, чи погано працює!

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке