Плата за обслуговування карти

На питання до банку в чаті, чому не враховуються витрати на купівлю овдп в банку плати за пакет Black. Мені оператор повідомила що це внутрішнє списання і воно не рахується.
Я знов запитав надати мені інформацію де про це вказано для клієнтів?! Відповідь- надіслала запит до внутрішнього відділу і чекатиму на відповідь 1−3 робочі дні.
Хоча до цього вказали що це такі умови банку але потім не змогли їх надати.
Тобто пере ічний клієнт не може сам ознайомитися щ цими умовами, а відтак це махігації банку.
Сенс Банк
Вдячні за ваш відгук, адже чесний фідбек — найкращий інструмент для впровадження покращень. ✅
Водночас ми впевнені, що прозорість у взаємодії між банком та клієнтом вирішує більшість спірних питань.

Плата за пакет послуг Black становить 150 грн/місяць, проте її завжди можна уникнути, якщо виконується хоча б одна з умов:
▪️ загальна сума покупок за картками з пакета послуг перевищить 10 000 грн
▪️ або залишок коштів на всіх рахунках у банку перевищуватиме 250 000 грн

Ці умови передусім регулюються тарифами картки: пунктом 1, а саме примітками 1 і 2. Тарифи банку, під якими розуміються будь-які встановлені Банком грошові винагороди за надання послуг за Договором, вважаються невід’ємною частиною цього Договору.
У примітці зазначено, що торгові операції, тобто покупки, — це операції, що були здійснені картками в торгово-сервісній мережі, а також у мобільному застосунку «Sense SuperApp» у розділі «Платежі» (комунальні платежі, мобільний зв’язок, дитячі садки, ігри, косметика тощо) або в мережі інтернет (за винятком переказів з картки на картку/на рахунок, кредитових сліпів, reversal, купівлі дорожніх чеків) у попередньому календарному місяці 🤔

Купівля ж ОВДП у застосунку Sense SuperApp здійснюється через розділ «Продукти», у відповідному меню «Облігації» — тож такі операції не враховуються у підрахунок.

Сподіваємося, що наша співпраця продовжиться й лише міцнішатиме!

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Serik80
Serik80
17 августа 2026, 18:14
Так ніхто і не відреагував. тому не раджу цей банку, дивлячись на ставлення до клієнтів. самі придумують якісь правила але ніхто про них не знає
SenseBank
SenseBank
18 августа 2026, 10:14
Ваше питання в роботі, додатково не відписував, адже всі дані ви лишили в заявці 👌🏻

З повагою, Володимир 💎

Курс валют в Сенс Банке