Нарешті Sense Bank визнано неплатоспроможним!
Курс валют в Сенс Банке
У мене виникає питання: про який термінал ідеться, якщо оплата була на сайті? В умовах акції не було надано жодної інформації про те, що я повинен переконуватися у тому, чи підключений у продавця правильний термінал для оплати. Я виконав усі умови акції: купив і оплатив товар карткою на сайті, а Сенс Банк — НІ".
Додатково хочемо уточнити, що в цьому випадку під «терміналом» мається на увазі не фізичний POS-термінал у магазині, а віртуальний платіжний EPOS-термінал, через який магазини приймають онлайн-платежі за допомогою послуг інтернет-еквайрингу. Саме партнер перевіряє, чи була транзакція проведена через термінал, що бере участь в акції, та чи відповідає він її умовам ✅
Зі свого боку ми вже надіслали запит нашому партнеру для додаткової перевірки цієї покупки та вашої участі в акції! Наразі залишається лише очікувати на відповідь від магазину і, якщо вона буде позитивною, ми донарахуємо кешбек на ваш бонусний рахунок 😊
Щодо термінів, то в правилах акції вказано, що «Нарахування акційних Бонусів від Організатора Акції відбувається з моменту транзакції в мережі Партнера до завершення наступного місяця після місяця, в якому була здійснена транзакція» — такий термін потрібен саме для перевірки зі сторони партнера.
Розуміємо, що це потребує часу, а тому дякуємо за ваше терпіння і розуміння 💙
Ми зацікавлені в тому, щоб ситуація була вирішена якнайшвидше і цілком коректно 🙏
Ваш друг та помічник, Володимир 💎