Списання комісії за неактивний рахунок з власних коштів. Прошу банк проявити лояльність та людяність
Доброго дня! У мене немає технічної можливості відправити вам документи через особисті повідомлення на сайті (система видає помилку / не приймає повідомлення). Підкажіть, будь ласка, на яку саме офіційну електронну адресу банку або через які альтернативні канали я можу надіслати необхідні документи для розгляду мого звернення?
Документи надано, банк визнав проблеми з інформуванням, але кошти не повернув
Оновлюю свій відгук. Надіслала банку всі підтверджуючі документи.
Sense Bank у своїй відповіді прямо підтвердив, що розуміє мої обставини і що дізнатися про нові комісії в моїй ситуації «було вкрай проблематично». Незважаючи на це, комісію за «неактивний рахунок» повернути відмовилися, обмежившись стандартними шаблонами про співчуття.
Надати документи банк попросив, але це виявилося лише формальністю — реального бажання допомогти клієнту немає. Проблема залишається не вирішеною.
Оновлюю свій відгук. Надіслала банку всі підтверджуючі документи.
Курс валют в Сенс Банке
Звертаюся до керівництва банку з проханням переглянути рішення щодо списання коштів з моєї картки.
Я є ВПО, перебуваю у декретній відпустці, опікуюся матір'ю з інвалідністю. Мій батько був на війні та у 2023 році помер. Через постійні переїзди по орендованих квартирах та важкі життєві обставини я якийсь час фізично не мала змоги користуватися карткою та відстежувати банківські сповіщення чи зміни в тарифах.
На картці зберігалися мої власні кошти. Згодом я виявила, що банк списав їх за «неактивність рахунку». Я звернулася до банку з проханням повернути мої заощадження, але отримала письмову відмову.
Для нашої родини в нинішньому стані кожна гривня — це питання виживання. Списання власних коштів клієнта лише через те, що людина тимчасово не здійснювала операцій через складні обставини в країні та особисту трагедію, виглядає вкрай неклієнтоорієнтовано.
Я щиро сподіваюся на розуміння. Прошу банк проявити людяність, переглянути негативне рішення в індивідуальному порядку та повернути списані кошти.
Розуміємо, що у вирі життєвих обставин та складних рішень відстеження змін у тарифах чи публікації новин на сайті — це останнє, про що думає ваша родина.
Проте маємо внести трішки ясності, аби не виникало додаткових запитань чи непорозумінь. З 5 грудня 2024 року в банку діє комісія за неактивний рахунок. Неактивним картковим рахунком вважається такий, за яким понад 180 днів від дати останнього робочого дня поточного місяця не проводилися фінансові операції (пов’язані зі зміною балансу рахунку, проведені за вашою ініціативою: поповнення картки, зняття готівки, перекази та платежі). Списання цієї комісії відбувається автоматично, якщо рахунок підпадає під критерії неактивного.
Ми завжди виступаємо за чесний та прозорий діалог у комунікації з клієнтами, а тому інформуємо про цю комісію у тарифах картки, а також на інших ресурсах. Відповідна новина була опублікована на нашому сайті https://sensebank.ua/news/zmini-komisii-za-obslugovuvanna-neaktivnogo-rahunku. Також додатково ми інформуємо усіх клієнтів шляхом розсилки у застосунку Sense SuperApp ✅
Водночас ми усвідомлюємо, що у вашій ситуації ознайомитися із цим було вкрай проблематично. Саме тому банк додатково ще раз проаналізував можливість компенсації списань, врахувавши надані вами документи. Нам дуже прикро, що результат лишився незмінним: наразі немає можливості компенсувати ці списання 😔
Щиро бажаємо вам і вашій родині сил, витримки та якнайбільше світлих днів. Ми завжди поруч і готові допомогти у налаштуванні карток, щоб у майбутньому уникнути подібних комісій 💙
Ваш друг та помічник, Володимир 💎