Доброго дня.
​Звертаюся до керівництва банку з проханням переглянути рішення щодо списання коштів з моєї картки.
​Я є ВПО, перебуваю у декретній відпустці, опікуюся матір'ю з інвалідністю. Мій батько був на війні та у 2023 році помер. Через постійні переїзди по орендованих квартирах та важкі життєві обставини я якийсь час фізично не мала змоги користуватися карткою та відстежувати банківські сповіщення чи зміни в тарифах.
​На картці зберігалися мої власні кошти. Згодом я виявила, що банк списав їх за «неактивність рахунку». Я звернулася до банку з проханням повернути мої заощадження, але отримала письмову відмову.
​Для нашої родини в нинішньому стані кожна гривня — це питання виживання. Списання власних коштів клієнта лише через те, що людина тимчасово не здійснювала операцій через складні обставини в країні та особисту трагедію, виглядає вкрай неклієнтоорієнтовано.
​Я щиро сподіваюся на розуміння. Прошу банк проявити людяність, переглянути негативне рішення в індивідуальному порядку та повернути списані кошти.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / ​Списання комісії за неактивний рахунок з власних коштів. Прошу банк проявити лояльність та людяність