Байдужий до своїх клієнтів та обіцянок

проверяется
mark01010101001
Хочу залишити відгук про той банк, користування послугами якого точно не обійдеться без будь-яких пригод :)
Враховуйте, що будь-які обіцянки, надані банком, він просто не виконуватиме, а процес реєстрації перетвориться на повний хаос.
Запросив я клієнтку для отримання пакету послуг White і картки для виплат (в тому числі для купівлі ОВДП). При спробі отримати таку картку онлайн, агент підтримки, побачивши пенсіонерку, зімітувала поганий звʼязок, намагаючись «позбутись» клієнта. На цьому етапі банк міг втратити клієнтку, але цього не трапилось завдяки моїй наполегливості. Неможливо підтвердити дату видачі паспорта! На фото видно 20.05, але чомусь ці дані мають співпадати … увага! З бюро кредитних історій! Порадила звернутись у відділення, де паспорт підвʼяжуть до вже існуючого профілю, відповідно з виплатою реферального бонусу. Звернулись з клієнткою у відділення, де все відбулось без проблем, поповнили картку на 400000 грн. Згадуючи слова агента служби підтримки, яка проводила онлайн-верифікацію, заходимо в розділ бонусів, які банк називає так званим «Кешʼю клабом», і не бачимо нарахування. Після звернення у службу підтримки з повним розʼясненням обставин і вимогою проаналізувати ситуацію, отримуємо таке ж пояснення, як і тисячі інших «клієнтів». В цілому, це єдиний банк, який має настільки байдуже ставлення до своїх клієнтів, ухиляючись від виплати символічного бонусу. Попри його символічний характер, самого бонусу не отримав навіть я, ні при реєстрації, ні при активному користуванні карткою протягом цілого року. Така відверта брехня через ситуацію, яка відбулась з вини банку, не дозволяє нам не йти на принцип. І тепер вивід всіх грошей з цього «банку» стане для нас справою принципу.

Окремо хочу відзначити винятково високий рівень якості обслуговування у відділенні та доброзичливих працівників, який напевно є однією з небагатьох переваг. Щоправда, за бажання зареєструвати нас онлайн, це без проблем могло відбутись.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Байдужий до своїх клієнтів та обіцянок