Sens-банк вкрав у мене гроші

Sens-банк зняв з мене зайві кошти та користувався їми півтора місяці. На мою вимогу їх повернули, але менше чим взяли. В жодному разі НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ послугами даного банкка. Вас надурять.
Сенс Банк
Хочу подякувати за те, що поділилися цією ситуацією, адже вкрай важливо говорити про те, що завдає реального дискомфорту. Ми повністю поділяємо та підтримуємо прагнення до прозорого діалогу й робимо все, щоб наша комунікація з клієнтами була зрозумілою та чесною ✅

Цілком розумію, що ця ситуація справді завдала вам достатньо клопоту, і нам щиро прикро, що ви отримали подібний досвід внаслідок користування нашими послугами. Проте хочу уточнити певні деталі й розставити всі крапки над «і», щоб не виникало непорозумінь 💙

Маю зазначити, що послуга підключення автоплатежу є безкоштовною і доступною для споживчих та грошових кредитів. Це чудова можливість налаштувати автоматичне погашення кредиту й не тримати в голові потребу внести конкретну суму в конкретну дату. Проте при списанні автоплатежу система не аналізує поточний залишок за кредитом чи наявну прострочену заборгованість. Платіж списується у тому розмірі, який був вами встановлений.
Якщо ж ви власноруч погасили кредит, але не відключили автоплатіж — він все одно буде виконаний, оскільки аналіз залишку боргу не здійснюється ❌

Саме така ситуація і виникла у вас, проте це не є критичним, оскільки при наявності переплати за кредитом ми повертаємо кошти згідно з затвердженою процедурою.
На жаль, процес підтвердження й повернення дещо затягнувся, оскільки не було надано потрібний пакет документів, але радий, що наразі кошти були повернені на вказані вами реквізити 👌🏻
За цей період кошти перебували на вашому кредитному рахунку, і банк жодним чином їх не використовував у власній операційній діяльності.
Окремо зазначу, що банк повернув переплату у повному розмірі, тож раджу уточнити у підтримки вашого банку щодо можливого списання комісії за зарахування коштів 🤔

Сподіваюся, що ситуація стала зрозумілішою. Якщо ж у вас будуть додаткові питання — ми завжди відкриті до діалогу і з радістю допоможемо вам 😊

Ваш друг та помічник Володимир 💎

SenseBank
SenseBank
26 мая 2026, 13:00
Питання в роботі, тож ми все проаналізуємо та повернемось із відповіддю 👌🏻

З повагою, Володимир 💎
1 июня 2026, 21:53
Я сплатив останній платіж за десять днів до дати погашення кредиту. І на наступний день мені прийшло повідомлення в застосунок:«Невдовзі надійде повідомлення про закриття кредитного договору». Я очікував цього повідомлення дев’ять днів. Знаючи ,що ви не прави , ви видалили це повідомлення із застосунку. Я передбачив це і зробив фото цього повідомлення.
1 июня 2026, 22:28
P. S. Я користуюсь мобільними застосунками більше двадцяти років. Застосунок Sens банка перший, який не дає змоги робити скрін шоти. Це не просто ТАК.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке