Sens-банк вкрав у мене гроші
Питання в роботі, тож ми все проаналізуємо та повернемось із відповіддю 👌🏻
З повагою, Володимир 💎
З повагою, Володимир 💎
- Леонид Буршаевский
- 1 июня 2026, 21:53
Я сплатив останній платіж за десять днів до дати погашення кредиту. І на наступний день мені прийшло повідомлення в застосунок:«Невдовзі надійде повідомлення про закриття кредитного договору». Я очікував цього повідомлення дев’ять днів. Знаючи ,що ви не прави , ви видалили це повідомлення із застосунку. Я передбачив це і зробив фото цього повідомлення.
- Леонид Буршаевский
- 1 июня 2026, 22:28
P. S. Я користуюсь мобільними застосунками більше двадцяти років. Застосунок Sens банка перший, який не дає змоги робити скрін шоти. Це не просто ТАК.
Курс валют в Сенс Банке
Цілком розумію, що ця ситуація справді завдала вам достатньо клопоту, і нам щиро прикро, що ви отримали подібний досвід внаслідок користування нашими послугами. Проте хочу уточнити певні деталі й розставити всі крапки над «і», щоб не виникало непорозумінь 💙
Маю зазначити, що послуга підключення автоплатежу є безкоштовною і доступною для споживчих та грошових кредитів. Це чудова можливість налаштувати автоматичне погашення кредиту й не тримати в голові потребу внести конкретну суму в конкретну дату. Проте при списанні автоплатежу система не аналізує поточний залишок за кредитом чи наявну прострочену заборгованість. Платіж списується у тому розмірі, який був вами встановлений.
Якщо ж ви власноруч погасили кредит, але не відключили автоплатіж — він все одно буде виконаний, оскільки аналіз залишку боргу не здійснюється ❌
Саме така ситуація і виникла у вас, проте це не є критичним, оскільки при наявності переплати за кредитом ми повертаємо кошти згідно з затвердженою процедурою.
На жаль, процес підтвердження й повернення дещо затягнувся, оскільки не було надано потрібний пакет документів, але радий, що наразі кошти були повернені на вказані вами реквізити 👌🏻
За цей період кошти перебували на вашому кредитному рахунку, і банк жодним чином їх не використовував у власній операційній діяльності.
Окремо зазначу, що банк повернув переплату у повному розмірі, тож раджу уточнити у підтримки вашого банку щодо можливого списання комісії за зарахування коштів 🤔
Сподіваюся, що ситуація стала зрозумілішою. Якщо ж у вас будуть додаткові питання — ми завжди відкриті до діалогу і з радістю допоможемо вам 😊
Ваш друг та помічник Володимир 💎