Сгорают кэшбэки
Курс валют в Сенс Банке
Шкода, що у вас склалося таке враження про банк і досвід взаємодії викликає скоріше негативні емоції та дискомфорт. Розумію, що ситуація з кешбеком і списаннями може виглядати незручною та неприємною 😔
Ми прагнемо, щоб наша бонусна програма давала можливість кожному клієнту зручно та вигідно заощаджувати власні кошти 💙
Водночас ми впровадили критерії, що спонукають до більш активного користування програмою лояльності. Тому у правилах бонусної програми зазначено, що банк може анулювати бонуси, якщо були відсутні покупки впродовж останніх 180 днів, наявна прострочена заборгованість від 30 грн понад 60 днів або ж закриті всі картки, що беруть участь у Cash`U Club.
Ознайомитися детальніше з правилами можна на нашому сайті ось за цим посиланням: https://sensebank.ua/regulations-cashu
Цілком розумію, що ануляція накопичених бонусів може засмутити, ба більше, навіть роздратувати, особливо якщо розраховували використати їх пізніше. На жаль, ці умови наразі є фіксованими, тому якщо планується пауза в користуванні, краще використати бонуси завчасно, щоб вони не згоріли ✅
Дійсно, логіка обміну через повернення покупки може відрізнятися від досвіду в інших банках. Спочатку це справді може бути не зовсім інтуїтивно, але з практикою користування бонусною програмою та регулярним виведенням процес стає значно простішим і звичнішим, і ми завжди готові підказати деталі 👌🏻
Щодо комісії за розрахунково-касове обслуговування 100 грн, то вона списується лише в розрахункову дату за наявності заборгованості від 50 грн (без урахування розстрочок) і не впливає на пільговий період. Тобто уникнути її можна або переводячи покупки в розстрочку (з окремими умовами), або погашаючи заборгованість до розрахункової дати, щоб вона була меншою за 50 грн 👌🏻
Нам дуже шкода, що загальний досвід викликав розчарування 😔
Ваш фідбек справді важливий і корисний для нас — ми його уважно аналізуємо, щоб покращувати продукти та сервіс. Шукатимемо можливості в майбутньому для вдосконалення наших процесів та послуг, щоб користування було зручнішим для вас 🙌
Ваша фея-помічниця Анастасія 🧚🏻