Не рекомендую як юридична особа

Із серпня 2025 року до квітня 2026 року очікували перерахунку валютних коштів, які залишились через необгрунтоване закриття рахунків (банк розірвав відносини). Протягом цього часу я зветалась НЕОДНОРАЗОВО у відділення — там абсолютно некомпетентні люди, відправляли щотижня очікувати. Ледве дописалась ща цей час листами до потрібного відділу, кошти перерахували, але зняли 100 Євро за закриття рахунку. Це жах, без будь-якого попередження про обслуговування при відкритті.
Не обирайте цей банк хоча б через таких некомпетентних працівників, які абсолютно нічого не знають окрім як видавати картки. Я вперше стикаюсь з таким, що у відділенні нулі, а онлайн процедура перерахування коштів продовжувалась півроку.
ТАКОЖ, хочу зауважити, що керівник відділення не маючи жодних підстав та доказів звинуватив мене в можливій співпраці з росією, адже чомусь рахунки закрили мої. Розкажіть своєму працівнику, що причин для закриття дуже багато, і якщо він не має жодної інформації конкретної — він не має права такого взагалі озвучувати.
Сенс Банк
Дякуємо, що знайшли час поділитись своїми враженнями про взаємодію з банком. Для нас це дуже важливо 🤗

Розуміємо, наскільки неприємно отримати повідомлення про припинення ділових відносин, особливо якщо ви тривалий час були клієнтом нашого банку.

Під час прийняття такого рішення, Банк діє виключно в межах чинного законодавства України та умов Договору банківського обслуговування, який передбачає право Банку припинити ділові відносини у разі встановлення неприйнятно високого рівня ризику.

Щодо комісії при закритті рахунків, то її розмір складає мін. 300 грн макс. 1000 грн за кожен рахунок. Якщо у вас було кілька діючих рахунків, то такий розмір списання цілком можливий. Але, на жаль, ми отримали від вас інформації у особистих повідомленнях, щоб можна було розібратись у ситуації більш детальніше.

Стосовно перерахування залишку коштів, то він відбувається протягом 3-5 днів після дати заморозки рахунку на вказаний вами рахунок. Якщо рахунок було надано коректно, то перерахування залишків відбувається протягом кількох днів 👌

Співробітники відділення не можуть знати причини припинення відносин та відповідно озвучувати їх клієнтам. Зі свого боку додатково зв'язались з представниками відділення для уточнення щодо подібних висловлювань.

Якщо у вас залишились додаткові запитання, будь ласка, напишіть нам про це у особисті чи на help@sensebank.com.ua. Залюбки допоможемо розібратись 😉

З повагою, Андрій 💙

SenseBank
SenseBank
23 апреля 2026, 15:36
Вже стукаємось в особисті для уточнення деталей. *Андрій
ViOla Pack
ViOla Pack
30 апреля 2026, 17:56
Перш за все — у мене був один діючий валютний рахунок! За який зняли 100 Євро, то ж знову неправда. Також, до працівників банку було звернення зодо повернення валюти! А не вияснення причини закриття рахунків. І саме в даному питтанні стикнулась з абсолютною некомпетентністю! Я писала лист у відділенні, одразу в серпні 2025 року , під керуванням працівника, де вказала номер рахунку та усі потрібні дані , після чого неодноразово приходила особисто та телефонувала — відповіді 0 до сьогодні. Листи онлайн писала НЕОДНОРАЗОВО по взірцю, який відправляли мені, потім відправляли інші листи, пояснювали, що змінилась форма. І все це продовдувалось не 3−5 днів, а багато місяців. Щодо поведінки директора відділення я так відповідь не отримала! Навіть тут

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Не рекомендую як юридична особа