Не рекомендую як юридична особа
Вже стукаємось в особисті для уточнення деталей. *Андрій
- ViOla Pack
- 30 апреля 2026, 17:56
Перш за все — у мене був один діючий валютний рахунок! За який зняли 100 Євро, то ж знову неправда.
Також, до працівників банку було звернення зодо повернення валюти! А не вияснення причини закриття рахунків. І саме в даному питтанні стикнулась з абсолютною некомпетентністю! Я писала лист у відділенні, одразу в серпні 2025 року , під керуванням працівника, де вказала номер рахунку та усі потрібні дані , після чого неодноразово приходила особисто та телефонувала — відповіді 0 до сьогодні. Листи онлайн писала НЕОДНОРАЗОВО по взірцю, який відправляли мені, потім відправляли інші листи, пояснювали, що змінилась форма. І все це продовдувалось не 3−5 днів, а багато місяців.
Щодо поведінки директора відділення я так відповідь не отримала! Навіть тут
Курс валют в Сенс Банке
Не обирайте цей банк хоча б через таких некомпетентних працівників, які абсолютно нічого не знають окрім як видавати картки. Я вперше стикаюсь з таким, що у відділенні нулі, а онлайн процедура перерахування коштів продовжувалась півроку.
ТАКОЖ, хочу зауважити, що керівник відділення не маючи жодних підстав та доказів звинуватив мене в можливій співпраці з росією, адже чомусь рахунки закрили мої. Розкажіть своєму працівнику, що причин для закриття дуже багато, і якщо він не має жодної інформації конкретної — він не має права такого взагалі озвучувати.
Розуміємо, наскільки неприємно отримати повідомлення про припинення ділових відносин, особливо якщо ви тривалий час були клієнтом нашого банку.
Під час прийняття такого рішення, Банк діє виключно в межах чинного законодавства України та умов Договору банківського обслуговування, який передбачає право Банку припинити ділові відносини у разі встановлення неприйнятно високого рівня ризику.
Щодо комісії при закритті рахунків, то її розмір складає мін. 300 грн макс. 1000 грн за кожен рахунок. Якщо у вас було кілька діючих рахунків, то такий розмір списання цілком можливий. Але, на жаль, ми отримали від вас інформації у особистих повідомленнях, щоб можна було розібратись у ситуації більш детальніше.
Стосовно перерахування залишку коштів, то він відбувається протягом 3-5 днів після дати заморозки рахунку на вказаний вами рахунок. Якщо рахунок було надано коректно, то перерахування залишків відбувається протягом кількох днів 👌
Співробітники відділення не можуть знати причини припинення відносин та відповідно озвучувати їх клієнтам. Зі свого боку додатково зв'язались з представниками відділення для уточнення щодо подібних висловлювань.
Якщо у вас залишились додаткові запитання, будь ласка, напишіть нам про це у особисті чи на help@sensebank.com.ua. Залюбки допоможемо розібратись 😉
З повагою, Андрій 💙