Блокування акаунту

Проблема решена
Oleh Yemelianov
Заблокували обліковий запис через вхід з нового пристрою, перебуваю в ЄС, на підтримку у Viber чекати неможливо, на пропущені дзвінки не передзвонюють
Сенс Банк
Дякуємо вам за те, що відверто ділитеся тим, що справді болить та викликає дискомфорт при використанні наших послуг. Це справді цінно 💙

Блокування облікового запису та/або картки можливе, якщо служба безпеки банку виявляє підозрілі операції, які можуть призвести до фінансових втрат та витоку персональних даних — тому ми робимо все, щоб проактивно захистити ваші кошти та дані.
Для розблокування ж достатньо звернутися до нашого відеочату, де агенти залюбки проаналізують кожну ситуацію й допоможуть відновити доступ до Sense SuperApp ✅
На момент вашого звернення тимчасово спостерігалися труднощі з роботою відеочату на телефонах з Android, тому як альтернатива працює лінія вихідних дзвінків з Viber. Проте варто зауважити, що лінія недоступна для вхідних дзвінків.

Раді, що врешті-решт питання було розв'язане позитивно, а ваш обліковий запис був розблокований 👌🏻
Сподіваємось, що наша співпраця надалі ставатиме лише пліднішою!

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

SenseBank
SenseBank
22 апреля 2026, 9:43
Доволі неприємна ситуація, біжу до вас в особисті, аби все уточнити й допомогти вам 😊

З повагою, Володимир 💎

Курс валют в Сенс Банке