Жахливе обслуговування
29.01.2026 р. Зайшли з чоловіком у відділення (обидва клієнти банку), я взяла талон електронної черги. Питання просте: «яка комісія при оплаті готівкою в касі банку на IBAN рахунок». В операційній залі був вільний фахівець та жодного відвідувача. Стояли перед столом фахівця, хвилин через 5 вона звернула на нас увагу. Перевіривши паспорт увійшла в систему, а потім заявила, що відповідати на моє питання не буде, тому що у мене є персональний менеджер. Персональний менеджер був зайнятий з клієнтом, тому я попросила вільного фахівця відповісти на моє запитання, на що знову отримала відмову. Повторюсь, в операційній залі інших клієнтів не було. Всю цю розмову чула керівник відділення через відчинені двері до її кабінету. Мій чоловік спитав чи може керівник відділення відповісти на наше питання? На що у грубій формі керівник відділення взагалі заявла чоловікові «хто ви такий?» та відмовилась відповідати на питання. Неприпустимо хамське ставлення до клієнтів змушує нас закрити всі рахунки у Sense. Якщо хочете зберегти свої нерви обходьте цей банк подалі.
Додатково написали вам у особисті для уточнення деталей
* Андрій
* Андрій
- Дмитро Афанасьєв
- 30 января 2026, 19:21
Вчасно потрапив на Ваш текст. Повністю з Вами згоден. Сьогодні, більш тісно, зіштовхнувся з роботою Сенс Банку у відділенні Кам’янського на пр. Свободи. Вони, як я дивлюся, керівників відділення, за замовчуванням, набирають хамовитих і некомпетентних.
Планували родиною вкластися в ОВДП, але клієнтами банку ніколи не були і ±3 місяці тому я відкрив собі рахунок. Оскільки потрібно було класти готівку на рахунок, а сума більша за 400к, нам одразу сказали, що потрібно буде надати довідку з підтвердженням джерел походження коштів. Недавно зайшовши до відділення, дізнатися усі деталі про те, яка довідка, що повинно бути в довідці, що потрібно окрім цієї довідки — працівниці почали мекати, перепитувати один в одного, поки не знайшлася менеджерка, що хоч щось чула по цьому питанню. Сказала, що для підтвердження джерел походження коштів достатньо взяти виписку по рахунку з банку, яким користуємося, де буде відображена ця сума надходжень. Їх відповідь здалася не дуже переконливою, оскільки тільки одна людина змогла щось сказати, я вирішив ще раз перепитати, але уже онлайн в додатку. Там підтвердили: «Документ, що підтверджує даний дохід, тобто довідку про отримання цих коштів. Якщо це зарплата в іншому банку, потрібно надати виписку, в якій вказана ця сума доходу». Сьогодні з матір'ю, яка за законом належить до вразливої категорії громадян, хотіли покласти готівку. За 3 години спитали купу інших виписок, питань, але готівку ми так і не поклали. А керівниця теж некомпетентне *** !
Курс валют в Сенс Банке