Комісія, овердрафт за переказ власних коштів
- Qwerty1999
- 18 декабря 2025, 14:19
Зробіть виписку по рахунку та подивіться.
Хоча в Україні багато банків, які не страждають такою дурнею, як великі затримки в зарахуванні коштів або декілька днів відсутне списання коштів при розрахунках кредиткою через pos-термінали.
Варіант змінити банк не пропоную — бо хто хотів, давно вже змінив.
А хто хоче почекати якихось змін на краще — продовжуйте чекати, хоча це марна справа.
Зробіть виписку по рахунку та подивіться.
Варіант змінити банк не пропоную — бо хто хотів, давно вже змінив.
- ruletaster
- 18 декабря 2025, 18:19
Так само, закривав карту був залишок 2 гривні, сказали перевести на іншу карту того ж банку, перевів і через місяць мені комісія 20 гривень і карту не закрили
Курс валют в Сенс Банке
Яким чином я маю перевіряти, що поповнення не пройшло і ще не можу зробити переказ, аби уникнути комісії? Кошти на балансі, під час переказу повідомлення про комісію відсутнє, банк дозволяє операцію. Технічні особливості зарахування коштів по рахунку не були прозоро відображені у момент здійснення переказу. Така ситуація вводить в оману клієнта і не викликає довіри до банку. До поки банк не наладить свої процесинги, не рекомендую відкривати там рахунки.