Комісія, котру неможливо передбачити

Проблема решена
Enemyqish
Сталась дуже прикра ситуація.

Я є клієнтом сенс-банку вже не один рік, зберігав немалі кошти на рахунках та депозитах, мені завжди подобався цей банк, його умови, продукти та обслуговування. Я переказав на свою картку хамелеон власні кошти та побачив їх на балансі, до слова у мене є 50 грн кредитного ліміту, але вони тут ні до чого, я зробив переказ на суму власних коштів ± 30 000, кредитні кошти ніяким чином не були задіяні, проходить певний час, і з мене списується комісія більше 1000 гривень! Пишу в підтримку, сподіваюсь на те, що це помилка, або непорозуміння, може я дійсно десь помилився та переказав кредитні кошти, але мені пояснюють, що технічно поповнення пройшло пізніше ніж списання, тому банк замість того, щоб відхилити операцію через відсутність коштів — провів операцію в борг та списав комісію за переказ в овердрафт, надали мені пункти згідно котрих це відбувається і так далі…

Увага, питання: яким чином я, як користувач маю перевірити, що поповнення не пройшло та я ще не можу виконати переказ, аби уникнути комісії (в 1000 грн!!!), в додатку я бачу власні кошти на рахунку, на що я маю подивитись ще перш ніж виконати переказ? мені необхідно чекати 3 дні між поповненням рахунку та подальшим переказом? навіщо, якщо я поповнив свою картку, ймовірно я вже хочу користуватись коштами. це абсолютна маячня, я не стикався з подібним ніде…
подивіться на це з моєї точки зору, я поповнив карту, бачу кошти, користуюсь коштами, а банк всередині себе щось придумав, про що я не можу дізнатись, бо це ніяким чином не підсвічується в додатку та списав з мене скажену комісії.

Я, на жаль, не маю часу що, користуючись кожним сервісом, читати по 200 сторінок умов користування, швидше за все як і Ви, я ознайомився з основними тарифами та користувався, вважаючи, що я знаю основні умови продукту, я згоден з тим, що незнання не звільняє від відповідальності, але швидше за все вашим банком вже користуватись не буду, радити комусь теж, невідомо на яку «чарівну» комісію я поки ще не натрапив.
Сенс Банк
Володимире, дякую вам за щирий, детальний та аргументований відгук. Мені справді прикро, що ситуація, яка склалася, зіпсувала ваше багаторічне позитивне враження від співпраці з банком 🙏🏻

Ми уважно розібрали описані вами обставини разом із профільними колегами. Ви абсолютно праві у своєму сприйнятті ситуації: як клієнт, ви бачили власні кошти на балансі, логічно розраховували на можливість одразу ними скористатися та не мали жодних ознак у застосунку, які б попереджали про ризик проведення операції за рахунок овердрафту. Розумію, наскільки це виглядає нелогічно та несправедливо, особливо з урахуванням розміру нарахованої комісії 😔

Ми щиро шкодуємо, що технічні особливості зарахування коштів по рахунку не були прозоро відображені для вас у момент здійснення переказу. Така ситуація дійсно може вводити в оману навіть уважного користувача і не відповідає очікуваному клієнтському досвіду ❌

Враховуючи те, що ви з нами вже тривалий час та є цінним клієнтом для банку, ми поспілкувалися з колегами більш детально з вашої ситуації, і нам вдалося погодити для вас позитивне рішення ситуації на вашу користь. На жаль, через наявність фінансової інформації, не можу описати його тут, тому всі деталі описав вам в особисті повідомлення ✅

Від себе хочу додати, що така плутанина з черговістю операцій поповнення загалом трапляється рідко, радше як виключення, а не правило. Проте, ми робимо все можливе, щоб вона не траплялася взагалі 👌🏻

Щиро перепрошуємо за незручності, з якими вам довелося зіткнутися, та дякуємо за зворотний зв’язок — він для нас дуже цінний і допомагає звертати увагу на моменти, які потребують покращення, зокрема у частині прозорості та інформування в застосунку.

Ми справді цінуємо вашу довіру та сподіваюсь, що нам вдалося вирішити проблему✅
Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або знадобиться наша допомога — ми завжди на зв’язку 💙

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

Vladimir26K
Vladimir26K
9 декабря 2025, 22:29
Установа в якій купа незрозумілих списань, комісій і т.п. Єдинний вихід вплинути, це відмовлятися від їхніх послуг.
sanyakd
sanyakd
10 декабря 2025, 6:25
Теж саме в Сенса з нарахованням кешбеку по категорії оплата гаджетами-один той самий МСС код проплачую, а один раз система читає як оплата гаджетом інший раз ні-і що цікаво якщо звернешся в підтримку одна і та сама відповідь-банк ніколи не визнає свої помилки до прикладу в Монобанку можно би було вирішити, а в Сенсі завжди не правий клієнт
Sense Bank
Sense Bank
10 декабря 2025, 17:13
Уважно проаналізую вашу ситуацію та повернусь з відповіддю 🤝

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️
natashaGra
natashaGra
13 декабря 2025, 16:11
Скрины приложения и квитанции добавьте к жалобе в нбу. Здесь будет много воды в ответе и без толку
Qwerty1999
Qwerty1999
18 декабря 2025, 21:50
«яким чином я, як користувач маю перевірити,
що поповнення не пройшло та я ще не можу виконати переказ»

Дивно, що користувачі Сенс-банку ніколи не чули про такий сервіс як виписка по рахунку.

Зробіть виписку по рахунку та подивіться.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Комісія, котру неможливо передбачити