Відмовляються закрити сплачений кредит

JulieQq 4 ноября 2025, 0:34
Ще до 2022 року відкрила кредитну карту в даному банку. Коли почалась повномасштабна, залишилась без роботи. Деякий час не було можливості сплачувати. Банк запропонував акцію — я закриваю частину кредиту, частину банк прощає. Переоформила, сплачувала вчасно, бо якраз влаштувалась на нову роботу. Сплачувала поступово і виконала умови договору, тобто сплатила свою частину боргу ще 13.07.2024 року. Банк досі відмовляється закривати і далі нараховує відсотки. На хвилинку надворі листопад 2025 року. Іноді навіть дзвонять, а потім провіривши кажуть, що все сплачено. На звернення на гарячу лінію або в чат — відповідають чекайте, ваш договір на паузі. Банк виконує умови вступу в державний банк. І далі продовжують нараховувати % по кредиту.
Незрозуміло коли вони збираються закривати дану угоду. На питання «а потім ви вимагатимете сплатити остачу?» — говорять «ми нічого сказати не можемо, бо договір ваш на паузі». Жах, я таке вперше бачу, вперше стикаюсь із таким затягуванням кредиту.
У відділенні кажуть одне, на гарячій лінії інше. Таке відчуття, що вони працюють у різних банках.
Просиш відправити договір чи довідку замовним листом — нічого не відправляють, а потім стверджують, що лист був отриманий. І доказати неможливо.

Була карта відкрита, вони з карти в мінус знімають, зараховують на кредит, через тиждень назад перекидають. Закрила всі карти. То тепер тільки кредит далі в мінус заганяють, хоча свою частину я сплатила.
Тут не 1 ставити. Тут -10 оцінка має стояти.
Сенс Банк
4 ноября 2025, 15:57
Дякуємо, що поділились вашим досвідом взаємодії з нашим банком 💙

Sense Bank призупинив виконання зобов'язань щодо прощення частини вашої заборгованості.
Ми ухвалили таке рішення через потребу зміни деяких внутрішніх процесів щодо уніфікації та удосконалення роботи банку як державної структури, чого вимагає чинне законодавство. Перепрошуємо за тимчасові незручності!

Розгляд вашого запиту щодо прощення відбудеться у листопаді-грудні 2025 року. Ми обов'язково проінформуємо вас про це та роз’яснимо подальші дії.
Ми тримаємо ситуацію під контролем та відразу вийдемо на звʼязок з вами, щойно матимемо новини 🙌🏻
Розуміємо, наскільки це важливо для вас, і щиро перепрошуємо за затримку в розгляді вашого запиту. Причина у тому, що адаптація та впровадження нових внутрішніх процесів виявилися більш тривалими, ніж очікувалося. Банк активно працює над розв'язуванням цього питання та повідомить вас про будь-які оновлення!

З повагою, Володимир 💎

natashaGra
natashaGra
4 ноября 2025, 10:06
Не теряйте времени , обращайтесь к юристу, пишите в нбу и скорее всего подавайте в суд на банк

Курс валют в Сенс Банке

EUR 49 49.65
USD 42 42.5

Курс валют в Сенс Банке

EUR 49 49.65
USD 42 42.5
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Відмовляються закрити сплачений кредит