Приховані платежі по кредитках, спам-дзвінки.
Курс валют в Сенс Банке
І що ви думаєте? уже не один раз звонять з пропозиціями різного непотребу. Підтримка каже, що треба йти в їх банк і там щось писати, щоб вони видалити мій номер з їх спам-прозвонки. Це нонсенс.
Дзвінок був 24.09.2025 в 14:02. Опять впарювали кредитку. Номер 097−200−07−36
Ще дзвінок був 23.09.2025 в 11:54. Номер 067−200−08−37.
І це ще без фрахування спаму, коли відкрив ФОПа… але там всі банки наярювали як ненормальні…
Саме тому за моб додаток в цілому, який не дуже лагав — 1 зірка, плюс-мінус адекватна наявність готівки на початку війни в банкоматах — + 1 зірка, але -1 зірка за відмову видалити мої дані, і — 2 зірки за два спам дзвінки за вчора і сьогодні.
Розумію ваше занепокоєння. Однак, відповідно до п.п. 18 ч. 2 ст. 8 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», банк як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний зберігати документи, копії, записи та дані, включно з інформацією про клієнтів, навіть після припинення правовідносин, протягом не менше 5 років. Це стосується всіх даних, зібраних у рамках виконання банком фінансового моніторингу.
Таким чином, на підставі цієї норми та відповідно до ч. 2 ст. 15 Закону «Про захист персональних даних» банк не має права видаляти ці дані протягом визначеного законодавством терміну.
Але ми вільно можемо задовільнити ваше бажання, щоб вас не турбували з пропозиціями, продуктами, або ж іншими комунікаціями ✅
Ми уважно розібралися у ситуації й з’ясували, що з технічних причин ваша відмова від комунікацій з раніше поданого запиту не збереглася в системі. Саме тому вам продовжували надходити дзвінки 😔
Зараз усе виправлено — жодні небажані дзвінки чи пропозиції від банку більше не будуть вам докучати 🙌🏻
Щодо користування кредитною карткою — відсотки нараховуються щодня на поточну заборгованість, а списуються один раз у розрахункову дату, у вигляді проводки «Списання процентів за користування кредитом...». Якщо я вірно зрозумів, саме їх ви мали на увазі 🧐 Це в жодному випадку не додаткові нарахування — а ваші %% річних.
Усі ці нарахування можна легко переглянути у виписці по рахунку або звернувшись до нашої підтримки — ми завжди раді допомогти й усе детально пояснити 💙
Щиро перепрошую за завдані незручності та сподіваюся, що мені вдалося покращити ваші думки та враження від взаємодії з нами 👌🏻
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️