Знімають щомісячну оплату з заблокованих карток!

Проблема решена
Вікторія Шостак 22 сентября 2025, 15:00
В мене зʼявилась картка на той момент Альфа банку в звʼязку з роботою, я звільнилась з неї, але картки залишились мені нарахували по мінус 25 грн на 2 картки, я їх заблокувала і забула на 3 роки, нещодавно вирішила сплатити цей мінус на картках і заблокувала картки знову, не заблокувавши рахунок, так як навіть не знайшла такої функції, через місяць, тобто сього мені знову надходить смс що у мене заборгованість… Я заходжу в банк і тепер у мене -50 грн на кожній ЗАБЛОКОВАНІЙ картці, це що прикол такий? я запитую це як взагалі у оператора, на що вона каже що у вас такий пакет послуг який, на хвилинку стосується лише однієї картки, що знімає щомісячну плату чомусь з 2 карток, це все звісно круто, але картки заблоковані, я кажу що борг гасити не збираюсь, але без цього не можливо закрити сам рахунок, я вже не знаю куди звернутись щоб мені закрили ці рахунки, бо це вибачте верх ідиотизму і просте здирництво грошей!
Сенс Банк
6 октября 2025, 13:09
Вікторія, розумію ваші емоції та хочу допомогти розібратися у ситуації, щоб ви мали повне розуміння, що саме відбулось 🙌🏻

Справа у тому, що блокування картки не є її ануляцією або ж закриттям рахунку, це різні поняття. При блокуванні картки нею буде неможливо розрахуватися/провести операцію, до моменту її розблокування, але рахунок до неї продовжує бути активним, і плата за його обслуговування, відповідно, продовжує списуватися ☑️

Списання виконується з того рахунку, де є достатньо коштів для списання комісії.

Якщо ви не користуєтеся пакетом, але маєте два активні (не закриті) рахунки у гривні, плата за пакет початково списується з одного рахунку в мінус. Наступного місяця з другого рахунку в мінус. Два рази з одного рахунку комісія в мінус не списується ❌

Для уникнення списання плати за пакет послуг ви можете виконувати умови безкоштовності пакету (середньомісячний залишок власних коштів на рахунках фіз. особи або ж загальна сума торгових операцій за всім рахунками в пакеті). Переглянути їх розміри відповідно до вашого пакету ви можете у тарифах картки 💸

Або ж, я у разі, якщо картками та рахунками в подальшому ви не плануєте користуватись — ви можете їх закрити (не заблокувати), але для цього необхідно погасити наявну заборгованість. Після цього рахунки будуть остаточно закриті, і будь-які комісії або плати по ним не будуть стягуватись ⚠️

Також надаю інструкцію, як це можна зробити у нашому застосунку: https://help.sensebank.com.ua/360004730879-84cb338b/6255860579090

Також, для закриття рахунків ви можете звернутися до нашої чат-підтримки або ж контакт-центру 🤝

Щоб звернутись до нашої чат-підтримки, оберіть зручний для вас месенджер:
◾ Telegram: https://t.me/sensebankbot
◾ Viber: https://is.gd/SenseBank_viber

Номер контакт-центру — 0 800 50 20 50 (безкоштовно), для швидкого зв'язку з оператором скажіть двічі слово «оператор». Номер для дзвінків із-за кордону: +380 44 298 80 00 (вартість згідно з тарифами моб. оператора).

Сподіваюсь, я зміг допомогти розібратися у ситуації, пояснити причини таких списань та описати перелік подальших дій для уникнення таких непорозумінь в майбутньому. У разі, якщо у вас залишаються додаткові запитання — ми завжди поруч та будемо раді допомогти, варто лише звернутися до нас за одним з каналів вище 🙏🏻

Тихого та мирного неба над головою, бережіть себе 💙
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

Pumbovik
Pumbovik
22 сентября 2025, 19:48
У этого банка остались все гнусные старые замашки альфа-банка — скрытые комиссии, заказ денег даже 2000 грн за 5−10 дней, списывание денег в минус с дебетовых карт, платное смс-информирование по-умолчанию. Лучше уйти с него, хитрый лживый банк
Feregato
Feregato
23 сентября 2025, 10:27
Но самая вишенка на торте, это обман со списанием части долга

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Знімають щомісячну оплату з заблокованих карток!