Незрозуміла і непрозора контора

Проблема решена
marinadovbnya 3 сентября 2025, 14:19
Почала користуватися послугами банку. Оплачувала карткою покупки, до визначеного строку кошти повертала. За умовами договору не мали зніматися кошти, але чомусь їх було списано. Що-небудь, аби зняти, сума невелика, 9.36 грн, але навіщо брехати? А далі що буде??? Абсолютне недотримання умов договору, про таке у договорі не йдеться. Принципово закрила картку, оплативши тих майже 10 грн. Справ мати з ними не раджу. Прокористувалася 2 місяці.
Сенс Банк
4 сентября 2025, 20:16
Пані Марино, щиро вдячні вам за відгук! Ми впевнені, що прозорий та чесний діалог це шлях до розвитку наших продуктів та процесів, а тому ми лише раді отримувати зворотний зв'язок від наших клієнтів, адже це допомагає нам ставити краще 💙

Пропоную зупинитись детальніше на питанні умов користування та обслуговування картки ✅
Отже, по вашій картці діє нескінченний пільговий період на покупки, й за умови внесення мінімального платежу — відсоткова ставка для таких операцій буде 0,01% річних.
Але важливий момент: на перекази з картки чи зняття готівки він не поширюється. Для таких операцій одразу застосовується ставка 37% річних, відсотки нараховуються щодня, а списуються раз на місяць у розрахункову дату. Саме тому у застосунку Sense SuperApp ви й побачили суму 9,36 грн — це ті нараховані й списані відсотки за готівкові операції (переказ з картки на картку)👌🏻

Також по картці існує комісія за обслуговування у розмірі 100 грн. Вона списується, якщо станом на розрахункову дату по картці наявна заборгованість від 50 грн (без врахування розстрочок).
Ознайомитись із тарифами картки можна за посиланням https://sensebank.ua/upload/Tariffs-Cameleon-from-29082025.pdf

Окремо зауважу, що у договорі прописується розмір відсоткової ставки для торгових або ж безготівкових операцій (покупок в POS/EPOS терміналах), а також для не торгових або готівкових операцій (переказів з картки на картку, зняття готівки тощо).
Ознайомитись із тим, які операції віднесені до готівкових або безготівкових можна за посиланням https://help.sensebank.com.ua/360004034180/360018617520

Радий був вам все пояснити! Буду щасливий бачити вас знову серед клієнтів Sense Bank 😊
Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Sense Bank
Sense Bank
4 сентября 2025, 14:20
Залюбки допоможемо розібратись у цій ситуації та все пояснити! Усе проаналізую та повернусь до вас з відповіддю)
З повагою, Володимир 💎
natashaGra
natashaGra
8 сентября 2025, 10:08
Очень интересно объяснять копипастом со смайлами без учёта реальных нужд клиента. Объем копипаста может и соизмерим с проблемой, но выглядит плохо и клиент уже сделал вывод без ваших многотомных объяснений
OkeyDoki
OkeyDoki
12 сентября 2025, 20:48
Глаза открой для начала. Она воспользовалась картой и для расчета и для перевода. За перевод у нее забрали процент.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Незрозуміла і непрозора контора