Red , Red 2.0

Проблема решена
PavloLV 11 августа 2025, 20:48
07.08 прийшло оновлення застосунку і з’явилися можливість відкрити Red, Red 2.0 картки, чим я і скористався. На обидві було встановлено ліміт 1тис. Сьогодні 11.08 прийшло чергове оновлення і ліміти без причини знизили до 0. При тому що з 7 по 11 Серпня моя кред.історія не змінювалась. Я відслідковую все в УБКІ (річний пакет), що цікаво то Сенс Банк дані по кредитках не вносив + скоринг банк не проводив. Чат зараз в застосунку не працює, проте у вайбер все ок, оператор сказав — ну таке буває)) І я б у це повірив (логічно) але! якби, я повторюю у мене б були зміни в історії або був проведений скоринг банком. А це все походить на просте недбальство/баг.
Сенс Банк
11 августа 2025, 21:48
У першу чергу дякуємо вам, Павле, що поділились своїм досвідом користування нашими послугами 💙
Це дає нам можливість покращити якість обслуговування, відчути справжні потреби клієнтів, а також зрозуміти, на що варто звернути увагу — усе це в результаті створює розвиток, який рухає банк уперед 🫶🏻

Розуміємо, що ця ситуація справді доволі неприємна, адже такі «коливання» ліміту у такий короткий термін, це доволі незвично й незрозуміло. Проте для всього є причина ✅
Насправді у період з 7 по 9 серпня у банку спостерігався невеличкий технічний збій, внаслідок якого певній кількості клієнтів помилково була надана індивідуальна пропозиція з оформлення кредитного ліміту, якою вони скористались. На жаль, пропозиції не були погоджені для цих клієнтів, тому після виявлення проблеми — банк зменшив наданий ліміт.
Щиро перепрошуємо за ці незручності 😔

Стосовно нашої чат-підтримки: у застосунку проводиться масштабне оновлення чат-системи, тому він наразі недоступний. Проте ми не лишаємо нікого без допомоги й продовжуємо відповідати на запитання клієнтів у месенджерах 👌🏻

Щоб звернутись до нашої чат-підтримки, оберіть зручний для вас месенджер:
◾ Telegram: https://t.me/sensebankbot
◾ Viber: https://is.gd/SenseBank_viber
Запустіть бота й напишіть ваше питання — агент приєднається, аби допомогти 🫶🏻

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

PavloLV
PavloLV
12 августа 2025, 9:34
В Sense bank було багато варіантів як вийти з цієї ситуації по людськи. Очевидно що найперше це визнати свою помилку ,і як мінімум проінформувати клієнта — смс? пуш з додатку? Лист на ел. пошту ?, а не в тиху забирати кошти. 1. — Як мінімум це перегляд кред.лімітів цим людям. Я вже мовчу про бонуси, скіни на карту, та маса варіантів коротко кажучи.
OkeyDoki
OkeyDoki
12 августа 2025, 13:56
Дкбо перечитай для начала очень внимательно и заодно поймешь как банк устанавливает и снимает лимит

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке