Служба підтримки жах
Курс валют в Сенс Банке
Дійсно, в той період ми фіксували аномально велику кількість звернень до підтримки через значний інтерес до акції з Megogo для перегляду бою Олександра Усика. Саме тому, на жаль, відповіді в чатах надавалися з затримкою. Ми розуміємо, що це створило для вас незручності, і щиро перепрошуємо 🙏🏻
Щодо умов акції — для їх виконання було необхідно здійснити саме операцію покупки, тобто оплату товару або послуги онлайн чи офлайн. Перекази між картками, поповнення мобільного чи інші транзакції, що не були покупками, не враховувалися ❌
Вся інформація щодо умов акції на офіційних ресурсах банку, включаючи застосунок та сайт, була вказана коректно. Проте визнаємо, що в окремих рекламних матеріалах партнеру, а також у деяких дописах у соцмережах, могло бути вжито формулювання «транзакція» без точного уточнення, що мова йде саме про покупку. Це, на жаль, створило плутанину, і ми щиро шкодуємо, що це торкнулося вас.
Ми вже провели додаткові уточнення з партнером і вжили заходів, щоб подібні ситуації не повторювалися. Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо за вашу увагу до деталей — саме завдяки таким відгукам ми можемо ставати кращими.
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️