Раніше був улюблений банк
- natashaGra
- 17 мая 2025, 16:02
Судея по кол-ву отзывов о разрывах отношений банк очень хочет плюшки от нбу за выявление отмывании. Но вот только действительно ли эти клиенты это делали или это непрофессионализм работников банка загадка
Курс валют в Сенс Банке
Однак пізніше, коли зайшов у застосунок, виявив, що рахунки просто зникли. Знову зателефонував на гарячу лінію, де повідомили дослівно: «Фінансовий моніторинг вирішив закрити ваші рахунки».
Л — логіка… Це точно не про цей банк, як і про правдивість інформації від співробітників. Дуже розчарований таким ставленням і дезінформацією.
Не рекомендую користуватися послугами цього банку!
У питанні про розрив ділових відносин наш банк керується пунктом 4.3 ДБО, а також Законом України «Про банки й банківську діяльність» та Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів…». Відповідно до яких банк має право відмовити в обслуговуванні та розірвати ділові відносини з клієнтом.
Зі свого боку ми повністю розуміємо вас та ваші емоції в цій ситуації, але банк діє згідно зі статтею 15 вищезгаданого закон, а рішення про обмеження операцій чи припинення обслуговування ухвалює Управління фінансового моніторингу банку, і згідно із законодавством, банк не зобов’язаний розкривати конкретні деталі (яка саме операція чи транзакція стала причиною рішення).
Ознайомитись із переліком можливих підстав ви можете за посиланням у нашій базі знань для клієнтів https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/10173179569554
Ми дуже засмучені, що наша співпраця закінчується таким чином, адже кожен клієнт для нас важливий і завдяки нашим клієнтам ми стаємо краще.
Хочемо вірити, що співпраця з банком, як фінансовим партнером, залишила після себе лише позитивні враження.
У разі виникнення додаткових питань — звертайтесь, завжди будемо раді допомогти😉
З повагою, Андрій 💙