Зарплатна картка

Александр Волошин 20 апреля 2025, 11:21
Отделение по адресу: Киев, ул. Саксаганского, 119
З 2019 року я користуюсь послугами цього банку, в принципі до квітня 2025 року претензій, зауважень до цього банку не було. На жаль термін користування карткою вже вийшов і був пролангований термін на 180 днів, за рахунок військового стану. Для того, щоб перевипустити картку, потрібно було їхати в Київ, тому що в моєму місті ні банкоматів, ні відділень цього банку нема взагалі, а картку терміново потрібно було міняти, бо вона вже попросту розклеїлась пополам. Коротше кажучи поїхав на Саксагансього, в плані обслуговування — претензій не має, працівник банку ще здивувався, що в мене така картка с дизайном компанії, тепер ближче до суті: через неділю поїхав забрати картку, ну і вже в своєму місті в банкоматах Ощаду (Райфайзену) де знімав з 2019р, вирішив зняти зарплату (більше 20к), і тут я здивувався, я зняв частину від зп, і дивлюсь, що в мене комісія, трохи пізніше я дізнався, що тепер я повинен знімати максимум 20 тисяч в місяць (не в день!), якшо сума більше — 3% від суми, крім цього, ще 50 гривень за обслуговування. Тобто, зі своєї зарплати я плачу не малі податки, так ще маю за свою же зарплату платити комісію, щоб повністю її зняти, це треш повний взагалі!!! Я так прикинув, так як зп в мене більше 20к, то без комісіїї ніколи її не зніму. К слову додам, що моя родичка також є клієнтом (зарплатним) цього банку і такого трешу в неї не має (оформлювала в цьому році). Дякую Вам велике…Оцінку ставлю 1, по тій причині, що підсунули таку свиню…
Сенс Банк
30 апреля 2025, 14:44
Пане Олександре, дякуємо що поділились своїми враженнями про нашу роботу. Для нас ваша думка дуже важлива.

Щодо перевипуску картки, то не обов'язково відвідувати відділення банку, адже можна було б перевипустити її у застосунку, після чого з'явилась би нова віртуальна картка з новим терміном дії. Після чого до неї можна замовити пластик на найближче відділення Нової Пошти безкоштовно.
Дійсно, відповідно до тарифу вашої картки безкоштовний ліміт на зняття готівки складає 20 000 грн, і у разі його перевищення буде стягуватись комісія 3% мінімум 25 грн. Розуміємо, що подібні обмеження можуть викликати певний дискомфорт, особливо коли є потреба у знятті більшої суми. За потреби можна звернутись до підтримки, щоб змінити тариф картки, щоб збільшити значення цього ліміту. Наприклад, можна перевипустити картку на тариф Black, де буде доступно зняти до 50 000 грн без комісії.
Щодо плати за обслуговування, то її можна уникнути. Для цього достатньо виконати 1 із 3 умов, після чого плата стягуватись не буде. Для картки White це може бути:
1.залишок коштів на рахунках більше 50 000 грн
2.покупки на суму від 2500 грн
3.кількість покупок від 10
Якщо буде виконано хоча б одну із умов, то щомісячну плату не буде знято.

З повагою, Андрій

Sense Bank
Sense Bank
20 апреля 2025, 11:36
Відпишусь вам в особисті, аби уточнити деталі щодо цієї ситуації 💙

З повагою, Володимир 💎
23 апреля 2025, 14:52
Адмін,а чому статус — проблема вирішена? мені запропонували альтернативу? чи щось компенсували?
Коротше, доповню свій коментар, це не банк, а дно.
1.Якщо у вас зарплата разом з авансом менше 20 000 — тоді цей банк для вас.
2.Якщо зарплата більше 20-ти тисяч,то цей банк не для вас, так як ви повинні сплатити комісію (незалежно від банкомату) + оплата за обслуговування картки, однак, ви можете уникнути цю оплату при умові покупок на певну суму (ну дурдом). і виходить, що ти як раб, сплатив податки не малі, то плати ще комісію щоб свою зарплату отримати повністю, я такого ще не бачив.
3.Гаряча лінія «на висоті», на звязку буде бот, а не людина. Тому не рекомендую цей банк.
Трішки згодом, буду міняти банк, бо це безглуздя.
Admin
Admin
23 апреля 2025, 16:42
Вітаєм. З приводу статусу вашої заявки написали вам в приватні повідомлення.
30 апреля 2025, 20:36
Дякую за відповідь Андрій!
Картку я використовую для того, щоб зняти свої гроші і все, але точно не для покупок.
Тому через деякий час буду змінювати банк,дякую за розгорнуту відповідь)

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке