українська
ВХОД
Вернуться

Оформлення розстрочки та відображення власних коштів по кредитній картці

dima2358 30 марта 2025, 15:20
Дуже «зручно» реалізовано відображення (якого немає) власних коштів і відповідно з усім цим оформлення розстрочки.
Коли по факту ти розраховуєш (бо бачиш на картці RED мінус) що покупка буде оформлена в розстрочку, тобі приходить за це СМС, ти його підтверджуєш і лише потім дізнаєшся що фактично вона не була оформлена і ти сплатив всю суму замість розстрочки.

Наступного разу обиратиму більш прогнозовані та зручні банки

На питання де можна побачити залишок власних коштів — відповідь, що кожного разу треба звертатись до чату чи оформлювати виписку
Сенс Банк
30 марта 2025, 16:11
При оформленні розстрочки вам надходить повідомлення, щоб підтвердити цю операцію. Якщо під час операції на картці були тільки кредитні кошти, а на момент списання грошей на рахунку вже з'явилися ваші власні кошти, ви отримаєте два повідомлення з пропозицією оформити розстрочку на різні суми. Перше повідомлення прийде одразу після операції, а друге — після списання суми з рахунку. Сума у другому повідомленні буде відрізнятись на суму власних коштів, що були на рахунку у момент проведення операції. Наприклад, ви оформлюєте розстрочку на 5000 грн, але на рахунку є власні 200 грн, то у другому повідомленні надійде пропозиція на оформлення розстрочки на 4800. У такому випадку, для успішного оформлення розстрочки, потрібно буде підтвердити її за другим повідомленням. Перевірити наявність можна звернувшись до підтримки банку будь-яким зручним для вас способом, або сформувавши виписку за кілька кліків у застосунку.
Дякуємо, що поділились своїм досвідом з нами. Ми обов'язково врахуємо у майбутньому, щоб стати ще краще для вас.

З повагою, Андрій 💙

dima2358
dima2358
30 марта 2025, 16:16
Чому не зробити відображення в додатку, коли я переглядаю інформацію по картці? чи це надто складна функція для супер технологічного додатку?

Чому не перевіряти це при початковому оформлені і не писати це в СМС?
Чому про це ніяк не повідомляти клієнта окрім як постфактум?

Якщо я хочу оформити розстрочку, це значить що я хочу розстрочку, а не списати за свої кошти. Якщо я б хотів повністю сплатити покупку, я б просто обрав «оплата картою»

Цікаво, з магазину ви берете комісію коли така «розстрочка» оформлена чи ні?))
natashaGra
natashaGra
1 апреля 2025, 12:01
В этом банке оооочень много устарело, но коммуникации пусть и смайликами не прикроют откровенные неудобства. Странно как вообще банк с таким подходом существует

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Оформлення розстрочки та відображення власних коштів по кредитній картці