Заблокували рахунки

jenya107 11 февраля 2025, 13:52
Банк заблокував усі рахунки на які роками надходили одні і ті ж самі офіційні доходи і навіть рахунки для соціальних виплат. Найгірше що ніхто навіть про це не повідомив, добитись пояснення неможливо пишуть «використавши ризик-орієнтований підхід, присвоїв Вам неприйнятно високий ризик та прийняв рішення про відмову у встановленні/підтриманні ділових відносин.» Хоча абсолютно усі гроші офіційні, можу підтвердити їх надходження, сплачуються податки і тп. Обслуговування просто ЖАХ. Можливо це якось повязано з тим гучним затриманням Резниченка. Раджу тікати поки не піздно від цього банку бо буде ситуація як у мене, купа непотрібної роботи зараз, пошук адекватних партнерів і купа документів.
Сенс Банк
4 марта 2025, 16:53
Вітаю!
Намагалася зв'язатися з вами у приватних повідомленнях, проте, на жаль, не отримала зворотного зв'язку 😥

Але, навіть в такому випадку, не можу пройти повз вашого відгуку, тому, зараз детальніше поясню стосовно вашої ситуації 🙌

Перед тим як прийняти остаточне рішення про припинення ділових відносин, банк виходить на зв'язок з клієнтом. Тобто, вам можуть зателефонувати, або відправити СМС з проханням уточнити необхідну інформацію 🙏

Хочу звернути увагу, що наш банк діє відповідно до п. 4.3 ДБО та відповідних законів України, зокрема — «Про банки й банківську діяльність» і «Про запобігання та протидію легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та розповсюдженню зброї масового знищення»
Як державний банк, ми зобов'язані діяти відповідно до законодавства і не можемо закривати очі на порушення, тому змушені припиняти співпрацю в таких випадках 😓

Так, наприклад, причинами для блокування можуть бути:
— отримання від МПС інформації про неправомірне використання картки;
— порушення умов договору власником картки;
— підтвердження факту незаконної діяльності за офіційними документами правоохоронних органів або інших організацій;
— обґрунтовані підозри, основані на висновках банківських служб щодо правопорушення

З більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням 👉 https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/10173179569554

Окремо хочу виділити, що ми залюбки допоможемо вам у всіх ваших запитаннях 🫶
Ви завжди можете звернутися до нас у приватних повідомленнях, для більш детального розгляду вашої ситуації 😉

Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧

Sense Bank
Sense Bank
13 февраля 2025, 15:10
Вітаю!
Цікава ситуація, хотіла б переглянути детальніше, тому, вже пишу до вас в особисті 🫶

Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧

Курс валют в Сенс Банке