Жахіття 21 віку

Проблема решена
Анастасія Літвін 24 января 2025, 13:58
Отделение по адресу: Днепр, пр-т Д. Яворницкого, 109-А
Я військова отримала поранення, звернулась до підримки банку щоб розглянули можливість реструктуризаціі, мені відправили вайбер чат по робті зза боргованістю вони написали що потрібно дзвонити на гарячу лінію реструктуризвції я подзвонили там сказали пропозиції немає але в чаті тому можна залиши звернення на розгляд звонв написала до чату мені сказали ідти до відділення. номер гарячої ліняя 080050205 номер не може прийняти ваш дзвінок. Супер сервіс тобто з пораненням потрібно кудись їхати кудись ідти а відалеено ніхто не може домогти за зареєструвати звернення. Скотське відношення… шкодую що до сі є клієнтом цього банку…
Сенс Банк
6 февраля 2025, 15:20
Шкода, що не вдалось отримати від вас більше деталей та інформації, яка допомогла б нам на шляху до розв'язання цієї ситуації, проте у будь-якому випадку я залюбки розпишу всі деталі 😊

Та окремо хочу зазначити, що ми безмежно вдячні вам за вашу роботу й захист, й жодним чином не налаштовані на створення для вас проблем та незручностей 💙💛

Наразі по вашому кредитному продукту оформлена реструктуризація з найкращими умовами, які банк може запропонувати, тому додаткового перекредитування на такі ж умови банк не може наразі надати.

Проте ви зазначили, що є військовою, а отже ви можете підпадати під пільгові категорії, тобто при наданні необхідних документів в банку, ми можемо перерахувати кредит від дати початку дії пільг й списати нараховані відсотки й зупинити їх нарахування до моменту демобілізації, таким чином вам потрібно буде сплачувати лише тіло.
Переглянути умови надання пільг можна за посиланням https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/4411097227538

Якщо ви підпадаєте під пільгові умови, то ми залюбки вам допоможемо все оформити й сторнувати відсотки, а тому напишіть до нас на пошту help@sensebank.com.ua або ж в чат-підтримки у Sense SuperApp 😉

Дуже прикро чути, що ви зараз у складному становищі, й отримали поранення, ми цінуємо вашу силу та хоробрість, й не маємо на меті ускладнити ваше життя та одужання 💙
Сподіваюсь, що ви якнайшвидше відновитесь!
Ваш друг та помічник, Володимир 💎

24 января 2025, 14:20
Дуже прикро, що ви опинились у такій ситуації 😔
Вже поспішаю до вас у приватні повідомлення, аби розібратись у ситуації та зробити все можливе, аби розв’язати проблему!
З повагою, Володимир 💎
3 февраля 2025, 15:55
Будемо раді, якщо відпишетесь нам в особисті повідомлення 🙌🏻
Очікуватиму з нетерпінням 😊

Ваш друг, Володимир 💎
DCLXVI
DCLXVI
26 января 2025, 15:27
А чого Ви чекали від проросійського банка.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке