Минфин - Курсы валют Украины

Неправомірне розірвання ділових відносин № 2

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Valeroune 20 января 2025, 17:16
Ще одна невтішна історія з цим банком у якого є сенс, але це не точно. Не буду розповідати як давно користуюсь послугами, вже писав відгук про розрив відносин за 10к надходжень, від 31 грудня 24 року, тоді зв’язалися, перевірили документи і розблокувати 3 січня. Зараз історія ще цікавіша, після моменту розблокування не було ЖОДНОЇ операції по рахунках, заходжу 16 січня, і рахунки знову заблоковані, звернувся до підтримки — розрив відносин, я чесно був в шоці від такого відношення банку, вони явно не хочуть щоб я був їхнім клієнтом. Причина взагалі не зрозуміла, отримую офіційну зп, маю ок 07, розривають договір і вивід коштів можливий на інші банки, але з коментарем про відмивання коштів і тероризм, інші банки також повідлітають через цей Недобанк у якого є сенс.
Сенс Банк
21 января 2025, 17:07
Вітаю!

Розумію ваші емоції, та обурення ситуацією, враховуючи нещодавній досвід 😣

Проте, хочу зазначити, що банк керується пунктом 4.3 ДБО, а також законами України, зокрема «Про банки й банківську діяльність» і «Про запобігання та протидію легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та розповсюдженню зброї масового знищення», та має право заблокувати картку та припинити ділові відносини з клієнтом.

Основними причинами для блокування можуть бути:
— отримання інформації від МПС про незаконне використання картки
— порушення умов договору власником картки
— підтвердження факту протиправної діяльності на основі офіційних документів правоохоронних органів та інших організацій
— обґрунтовані підозри на основі висновків служб банку щодо протиправної діяльності.

Більш детально з цими причинами можна ознайомитись у нашій статті за посиланням 👉 https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/10173179569554

Як державний банк, що працює в рамках закону, ми не можемо ігнорувати порушення законодавства чи умов договору, укладеного з клієнтом, тому змушені припиняти ділові відносини в таких випадках 😓

Ваша турботлива помічниця, Валерія 🫧

natashaGra
natashaGra
21 января 2025, 19:38
Нормативы НБУ никто не отменял. Но сумма за которую разорвали договор очень мала для реальных отмываний. Скоро банков в стране не останется с такими разрывами отношений — в матрасе безопаснее будет держать, чем с такими партнерами

Курс валют в Сенс Банке

USD 41.4 42
EUR 43.2 0

Курс валют в Сенс Банке

USD 41.4 42
EUR 43.2 0
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Неправомірне розірвання ділових відносин № 2