Минфин - Курсы валют Украины

Нет Интернет банкинга — уход из банка

gudkov77 21 октября 2024, 0:59
Тут на днях стало известно, что Сенс Банк решил начать подражать Моно банку, оставив только мобильное приложение.
Так вот, до сих пор не работаю с Моно, поскольку есть только мобильное приложение. Не всегда это удобно. Видимо, Сенс Банк решил избавиться от клиентов «динозавров», которым проще делать платежи с ПК.
Одна проблема во всём этом для самого Сенс Банка: столько плохого приложения как Sense Super App, которое совсем не супер на самом деле, надо поискать. У Моно приложение максимально удобное и простое, работает относительно быстро, на сколько я мог понять, пользуясь непродолжительно время. А вот приложение Сенс Банка — это просто мрак. Глючное, медленное и неудобное.
Что ж придётся искать банк, который учитывает интересы всех клиентов, а не старается завоевать лишь аудиторию «продвинуты хипстеров», которые со смартфоном не расстаются 24/7. Во многом держал в банке депозиты и карточки, в т. ч. социальную, только из-за хоть какой-то версии банкинга для ПК. Теперь в этом не будет необходимости.
Сенс Банк
21 октября 2024, 10:21
Розуміємо, що звикати до нового не завжди легко, але хочемо вас запевнити, що наш Sense SuperApp може запропонувати вам той самий функціонал, що і веб-версія, та навіть більше 👌

Рішення про закриття My Sense Bank в жодному випадку не є наслідуванням іншим банків чи спробою позбутись певних клієнтів. Для нас важливий кожен клієнт, незалежно від його віку, статі чи інших ознак.

Річ у тім, що ми завжди хочемо надавати сервіс найвищого ґатунку для наших клієнтів, через що було прийняте рішення про розвиток саме мобільного застосунку, де ми маємо сучасну платформу для реалізації нових функцій та побажань клієнтів. Чим, на жаль, не може похизуватись веб-версія банкінгу.

Впевнені, якщо ви дасте шанс Sense SuperApp та спробуєте ним користуватись, то він вас приємно здивує та обов'язково стане невід'ємною річчю на вашому смартфоні 😉

У разі виникнення питань щодо його роботи, наша підтримка завжди готова допомогти розібратись та знайти відповіді. Тому, раді будемо вам допомогти у чаті https://hi.sensebank.com.ua/newchatsupport або можете написати нам на help@sensebank.com.ua.

З повагою, Андрій 💙

Pumbovik
Pumbovik
21 октября 2024, 9:06
Это не только в сенсе, а еще пумб, абанк, глобус и еще несколько мелких карманных банков, но самая жирная и отвратительная переусложненная прога это у сенса, пришлось в нем закрыть счета из-за жульнических ежемесячных поборов
Aldruino
Aldruino
23 октября 2024, 11:38
Це цілком нормально, так і має бути. Є мільйони людей, і щоб ви не робили, неможливо догодити всім.

Комусь зручно користуватись інтернет-банкінгом, іншим — мобільним додатком, дехто надає перевагу телефонному спілкуванню, а хтось обирає чат і так далі.

Замість того, щоб це зрозуміти та прийняти, людям простіше виливати свій негатив.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Нет Интернет банкинга — уход из банка