Неудовлетворительное сотрудничество с банком.

Являюсь клиентом банка 11лет. Никогда не пользовался продуктами, кроме кредитной карты по мелким тратам. Неоднократно получал и получаю «выгодные» предложения по кредитам и деньгам. Всегда был аккуратным клиентом. Два раза за 11 лет мне понадобились деньги. И оба раза банк меня подвёл. Первый раз 5 лет назад банк отказал в поднятии лимита, сумма была не большая, но нужна было «здесь и сейчас». Второй раз недавно, решил сделать себе подарок, так банк в приложении удалил все бонусные и кредитные предложения. Великолепно! Это конечно вопросы не жизненно важные, но видимо придётся выбрать другой банк.
Сенс Банк
Sense Bank наразі надає багато цікавих пропозицій кредитування для наших клієнтів, як то пропозиція на оформлення споживчого чи готівкового кредиту, енергокредити, автокредитування, або ж єдиний ліміт, який можна розподілити за кредитними картами, чи оформити нову картку відповідно до ваших потреб.
Відділ кредитування постійно оновлює пропозиції для наших клієнтів, аналізує інформацію й приймає рішення як про збільшення ліміту, так і про його зменшення, тому цілком закономірно, що пропозиція може бути активною, а в якийсь момент може зникнути 🥺

При вже оформленій кредитній картці — збільшення кредитного ліміту можливе при наявності погодженої суми в застосунку Sense SuperApp у розділі Продукти.
Якщо ж такої суми наразі немає, то можна звернутись до відділу кредитування, й подати заявку на збільшення ліміту, і вже по факту аналізу — клієнту або буде надана така можливість, або ж буде відмовлено.
Детальніше переглянути як збільшити ліміт можна тут 👉🏻https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/4415092341522

На жаль, у вашому випадку, після подання заявки на збільшення ліміту, колеги, все проаналізувавши, прийняли рішення не збільшувати кредитний ліміт, але це не привід засмучуватись, адже пропозиція може надійти в будь-який момент. І щоб покращити шанс можемо порадити вам оновити дані в банку із зазначенням актуальної суми доходу, місця роботи, а також бути активним клієнтом банку, користуватись нашими продуктами та розраховуватись картками 😊
Інструкція з оновлення даних за посиланням 👉🏻https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/4403318359954

Сподіваємось, що в майбутньому наша співпраця буде лише зміцнюватись, а враження від користування нашим банком будуть виключно позитивні 💙

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Sense Bank
Sense Bank
19 августа 2024, 14:35
Ми переглядаємо пропозиції для клієнтів щодня, тому пропозиція може як з’явитись, так і зникнути в будь-який момент, але ми зацікавлені в кожному клієнті, тому вже біжу до вас у приватні повідомлення, аби розібратись у цій ситуації 😊

З повагою, Володимир 💎
G1de0n
G1de0n
28 августа 2024, 19:52
Проблема решена. Перешёл в другой банк.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Неудовлетворительное сотрудничество с банком.