Шкода …що сенс банк не може підтримувати українців, а лише заганяє їх в глухий кут
- Ответ банка
- Sense Bank
- 23 июля 2024, 13:31
На жаль, зараз доволі важкий час для всіх нас, вже спішу до вас у приватні повідомлення, аби уточнити дані й детальніше розібратись у ситуації!
З повагою, Володимир 💎
З повагою, Володимир 💎
- Недорого Отзывы
- 23 июля 2024, 14:00
Пени или проценты?
- Недорого Отзывы
- 5 августа 2024, 22:40
Этим сейчас можно кого-то удивить?
Курс валют в Сенс Банке
Але ми зі свого боку намагаємось максимально допомогти нашим клієнтам та піти їм назустріч, і в нашому банку наразі діє акція реструктуризації заборгованості, яку можна оформити за вашими продуктами, й полегшити собі виплату вашого боргу, оскільки платежі будуть менші, а реструктуризація оформлена на більший термін, а отже і погасити повністю заборгованість буде для вас значно легше 😉
Щодо нарахування відсотків, то у розпорядженні НБУ не вказано, що банкам забороняється нараховувати відсотки за кредитом/кредитною карткою на час воєнного стану, тому всі нарахування є правомірними, додатково зазначу, що штрафи та пені нашим банком за прострочення заборгованості не нараховуються 😊
Впевнені, що ситуація для вас стала більш деталізованою, а питання з погашенням заборгованості буде розв'язано на вашу користь, адже ми також зацікавлені в тому, аби допомогти нашим клієнтам погасити свої заборгованості.
Ваш друг та помічник, Володимир 💎