Заморозили деньги на счете

С самого утра 17 июня 2024 года не могу отправить платежки (с расчетного счета юр лица) на оплату. Ни с компьютера, ни с мобильного приложения в телефоне. «Горячая линия» банка вначале просила проверить оператора связи, который якобы не доставляют СМС сообщения для идентификации пользователя. Проверили — с двух разных номеров СМС приходят. Затем «перезагрузить компьютер» — тоже не помогло. Затем поменять браузер, в котором используется клиент банк. При попытке отправить платежку с мобильного приложения на телефоне выдает сообщение «ошибка отправления» Предлагали подождать часик, типа все исправят. А спустя два часа при наборе «горячей линии» выдает автомат сообщение «мы знаем вашу проблему, работаем над ее решением». Когда с 10 раза дозвонился (уже 15 часов дня), сказали ничем помочь не могут. Убрать двухуровневую проверку для отправки платежей не могут, как оплатить немаленькую платежку за электроэнергию (не домашнее потребление!!!) не знают. В результате грозит остановка производства из-за отсутствия оплаты. Деньги, по сути, заморожены на счету… Верните бумажные платежки, если не можете настроить электронную работу клиент банка
Сенс Банк
Добрий ранок! На жаль, 17 червня спостерігалася технічна проблема, із-за котрої могли спостерігатися проблеми при роботі з програмою, а також при переказах платежів.
Ми дуже вибачаємося за цей інцидент, котрий негативно вплинув на вас 😔

На сьогодні всі функції системи працюють без проблем.
У разі, якщо ваше питання було не вирішено, будь ласка, зверніться повторно до нас у підтримку.

Щоб написати нам у Чат підтримки, для початку, будь ласка, оберіть зручний для вас канал зв'язку:
▪️ Чат підтримки у застосунку Sense SuperApp: https://hi.sensebank.com.ua/newchatsupport
▪️ Наш бот у Telegram: https://t.me/sensebankbot (запустіть бота та напишіть ваше питання)
▪️ Чат підтримки у Twitter: https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=3095990629
▪️ Чат підтримки у Instagram: https://ig.me/m/sensebank.official

Вибачаємося за незручності, з котрими ви зіштовхнулися 💙

17 июня 2024, 17:18
Доброго дня!
Вибачаємося за незручності з котрими ви зіштовхнулися. На жаль, поки що спостерігаються проблеми з відображенням балансу та неможливістю проводити операції. Ми вже працюємо над виправленням помилки.
Як тільки все відновиться, ми вас проінформуємо.

20 июня 2024, 12:06
На сьогодні всі функції банку відновлені. Застосунок працює без проблем.
Щоб перевірити, що все добре у вас та переказ вдалося зробити, поспішаю до вас у приватні повідомлення.

Вибачаюся за технічні незручності з котрими ви зіштовхнулися.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке