Чем дальше, тем хуже.
Что за бред?
При чем банк к ставкам по депозитам, если они привязаны к ставке НБУ?
НБУ снижает ставку — банки подстраиваются. Мелкие — меньше, большие — больше.
При чем банк к ставкам по депозитам, если они привязаны к ставке НБУ?
НБУ снижает ставку — банки подстраиваются. Мелкие — меньше, большие — больше.
- Ответ банка
- Sense Bank
- 17 мая 2024, 16:45
Дуже хочемо вам допомогти, тому спішу до вас у приватні повідомлення, аби уточнити дані й все проаналізувати 😊
Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Моя проблема не решена! Почему мою оценку 2 звёзды исправили на 4 звёзды???
Нажаль більшість людей відноситься до банку — як до комерційного. І тому саме такі вимоги і незадоволення. Наразі банк державний — тому і вимоги повині бути як до державного тобто не вище Ощадбанку. Більшість додатків просто підтримують і не розвивають, доречі комуналка ніколи не працювала на 100% коректно.
Курс валют в Сенс Банке
— каждые 3- 4 месяца снижаются процентные ставки по депозитам,
— при том, что многие переходят на цифровое обслуживание и наличие пластика не обязательно, в этом банке пластик необходим. Отделений по нашей области нет, а возможность приехать в областной центр у меня есть только в выходной. Есть работающее отделение, но положить деньги на валютную карту невозможно. Через депозит в выходные нельзя, а токен не работает. Поддержка несколько дней решала этот вопрос и предложила выход- покупать доллары через приложение. Зачем, если я хочу положить свою наличку?
— коммуналка- бред, дальше некуда. Один адрес по о.р. высвечивается вообще не мой. Обещали решить в ближайшее время, решают более полугода. Оплачиваю по второму, всё проходит, а потом вылезает странная сумма оплаты за свет. На сайте поставщика электроэнергии у меня всё оплачено, а что это за цифра и откуда она взялась, банк уже несколько дней не может дать ответ.
В общем, за последние пару лет все изменения здесь только к худшему. Или им плевать на клиентов, или там работают такие «специалисты»!!!
Це дуже тішить, й радує нас, адже ми розуміємо, що наша праця не проходить без уваги, і ми зі свого боку налаштовані на постійний розвиток та покращення взаємодії між банком та клієнтами 🙌
Цінуємо вас, тому пропоную розібратись із кожним пунктом окремо ⬇️
Щодо зниження відсоткових ставок за депозитами, то тут все просто — ставки прив'язані до облікової ставки НБУ, тому наразі спостерігається в абсолютній більшості банків тенденція на зниження депозитних ставок, внаслідок аналогічного зниження облікової ставки НБУ. За прогнозами, то ставка буде і надалі знижуватись, а отже, як би не було гірко, наш банк буде підлаштовуватись і знижувати ставку за депозитами до середньоринкової 🥺
Враховуючи інфляцію, то я б радив вам звернути увагу на купівлю ОВДП (військові облігації) — які вже зараз мають доволі привабливу дохідність + вони не оподаткуються державою, тому це чудова альтернатива традиційним депозитам.
Тепер поговоримо про пластик і вашу ситуацію 😉
Вам потрібно поповнити картку вашими ж готівковими коштами, це можна зробити у відділенні нашого банку без фізичного пластику, але ви зазначили, що у вашій області немає відділень банку, а до міста звернутись ви можете лише у вихідний день. Це означає, що вам потрібно відвідати відділення в Епіцентрі — але є певні обмеження, адже в таких відділеннях у вихідні дні можливо поповнити картку виключно із застосування пластику, тобто шляхом прокатки картки через РОS-термінал = наявність пластику необхідна, але я можу вас порадувати, адже пластик замовити доступно на відділення Нової Пошти, і це можна виконати онлайн.
Додаю інструкцію як це зробити:
Впевнений, що всі проблеми можемо розв'язати, тому якщо виникатимуть труднощі — залюбки надамо вам допомогу 😄
А тепер до гарних новин — проблему про яку ви зазначили із комунальною адресою було виправлено, все проаналізувавши й надавши всі підтвердження, нам вдалось розв'язати й цю задачку 🥳
В тому числі завдяки вашій допомозі, за що я вам безмежно вдячний 💙
Підбивши підсумки, можу запевнити вас, що нашому банку, і кожному окремо співробітнику — не байдуже на наших клієнтів, і ми працюємо виключно заради них 💙
Згоден, що можуть виникати непорозуміння при розв'язанні проблем, але ми справді зацікавлені у допомозі вам, в покращенні наших процесів та розвитку банку й наших працівників загалом 🙌