Кольоровий Список Банку
- Недорого Отзывы
- 2 ноября 2023, 16:12
Такая же хрень и в привате. Хотя другие банки дают. Видимо они знают то, что другие нет
В сенсе не открывал кредитку потому что банк сдирает каждый месяц 100 грн за пользование нею.
Насчет депозитов не согласен, мне приват и абанк спустя 2−3 месяца существенно повысили лимиты на оплату частями и кр лимит после конвертационных депозитов на 100к
Пумб — требует 2 номера телефона знакомых чтоб им звонили по вашему кредиту
Моно — целый год задолго до войны был 0, точно также футбол
Кр рейтинг у меня 504, может быть чуть влияет
Активное пользование картой- да вранье
Причина почему не дают — ваше место работы в черном списке, прописка в «плохом» городе, военный
Пумб — требует 2 номера телефона знакомых чтоб им звонили по вашему кредиту
Моно — целый год задолго до войны был 0, точно также футбол
Кр рейтинг у меня 504, может быть чуть влияет
Активное пользование картой- да вранье
- 4 ноября 2023, 18:50
Ідеться про конкретний банк, а це Сенс банк. Всі перелічені пункти в даному банку не діють. Місце роботи не в чорному списку , прописка Вінниця і не військовий. Маю високий кредитний рейтинг та чисту кредитну історію.
- Ответ банка
- Sense Bank
- 3 ноября 2023, 22:04
Чекаємо від вас відповідь в особистих, щоб розібратись детальніше із цією ситуацією
- 6 ноября 2023, 11:04
Що ви будете розбиратися, якщо Ольга Янева в чаті визнала, що все мною описано це правда?
А чому ви не пішли у інші банки зі свого рекламного списку! Також не дають кредитів? Можливо справа у вас насправді, а не у банках?
- 4 ноября 2023, 19:27
Можливо справа у вас, що ви не читаєте відгук. В інших банках як ви стверджуєте із рекламованого списку кредитувався і кредитуюся.
Курс валют в Сенс Банке
• Кольорові списки/обмеження та фін мон — це доволі популярне питання на МінФін в будь якого банку, при цьому банк вносить в списки/обмежує або розриває ділові відносини з клієнтом виходячи з накопиченої інформації в одностороньому порядку, при чому без розголошення причини, так як публічність дозволить обходити ці обмеження.