Минфин - Курсы валют Украины

Лохотрон з прощенням боргу

Проблема решена
Оксана Глазкова 16 августа 2023, 16:15
В кінці травня 2023 року від сенс банку п повідомлення з пропозицією про повне прощення боргу при оплаті 50% суми заборгованості. На гарячій лініі підтвердили пропозицію й скинули інструкцію. Внесення коштів було через касу відділення. А далі почався цирк на дроті. Прийшло повідомлення, що я успішно виконала 1 крок, на гарячій лініі підтвердили спрощення і сказали звернутися по довідку після 10 числа наступного місяця. І от уже три місяці після 10 числа мені розказують про те що прощення відбулося, просто довідка не готова, а сьогодні заявили, що ніякого прощення не відбулося, з приводу довідки — у нас затримка. Я так розумію сенс банк вирішив під видом акціі зідрати грошики з клієнтів собі в кишеню, а потім передати банк державі з даними про боржників, наче ніхто нічого не платив. Моя знайома скористалася такою пропозицією в Іншому банку і ій дійсно списали борг. Шкодую, що звʼязалася з цим банком, нікому не рекомендую.
Сенс Банк
Sense Bank 23 августа 2023, 18:55
Написавши вам у приватні повідомлення, спочатку було перевірені умови виконання акції спрощення.
Після підтвердження вдалого виконання, про що вам було повідомлено, взяв на себе питання пришвидшення виготовлення необхідної довідки.
Вчора, 22.08, колеги змогли її виготовити і сьогодні ми вам у Чаті підтримки її надали.
Радий був допомогти вам вирішити питання у ці короткі терміни.
З найкращими побажаннями 💙

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Минфин
Ответ администратора
18 октября 2024, 12:06
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2024/10/18/137928043/

Sense Bank
Sense Bank
16 августа 2023, 16:25
Вже біжу до вас у приватні повідомлення, щоб перевірити ваші персональні дані та вирішити це питання.

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Lolik1837
Lolik1837
16 августа 2023, 17:58
???

Автор, такие как вы реально ох…ие типы. Вы набрались долгов , не отдавали их, а теперь еще и щечки дуете , что вам не простили 50% вашего долга
StarFighter27
StarFighter27
17 августа 2023, 16:01
Я бы на Вашем месте настаивал на реструктуризации долга, но без всяких страховок и штрафов.
Тетяна Кокіна
Тетяна Кокіна
17 сентября 2024, 8:37
У мене таж сама ситуація. Довідку не дають.Просять щоб я чекала ще 3 місяці, а тим часом нараховують мені заборгованість яка росте.Я не брала тіх грошей які мені нарахували.Без мого відома у мене з’явився другий договір про існування якого я не знала. І нарахував банк борг якій за рік виріс у 2.5 раза.Я віддала банку ті гроші що брала з процентом.І це під час вторгнення і початку війни.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке