Никогда не связывайтесь с этим банком
- Ответ банка
- Sense Bank
- 19 мая 2023, 14:35
Не було б ситуацій, які ми б не змогли разом вирішити. Тому я зараз вам напишу у приватні повідомлення, щоб розібратися більш детальніше та неодмінно допомогти.
- СЕРГЕЙ харьков
- 23 мая 2023, 9:26
Ну врун главный банк…ты позвонишь или дай лучше письменный ответ на мои вопросы …или сюда чтоб вся Украна знала как ты клиентов обманываешь
Так, а чому банком не було прийнятого рішення не нараховувати штрафи-пеню під час воєнного стану? Як раз мене і примусили її заплатити.
Курс валют в Сенс Банке
Але хочу зауважити, що стосується лише кредитних умов.
Згідно цивільного кодексу України: «У період дії в Україні воєнного, надзвичайного стану та у тридцятиденний строк після його припинення або скасування у разі прострочення позичальником виконання грошового зобов’язання за договором, відповідно до якого позичальнику було надано кредит (позику) банком або іншим кредитодавцем (позикодавцем), позичальник звільняється від відповідальності».
Також, згідно умов договору:
6.1. Сейф може бути розкритий Банком не в присутності Клієнта, але за умови присутності працівників Банку, які входять до складу спеціально створюваної для цих цілей комісії.
Але з початку повномасштабної війни банком було прийнято рішення не розкривати сейфи!