Минфин - Курсы валют Украины

Непоганий банк, але є одне але

roro8888 13 апреля 2023, 12:20
Користуюся послугами Сенс Банку з 2019 року. В цілому скалолся позитивне враження про нього, адже всі продукти доволі прості та зручні у використанні.

Будь-які перекази, платежі та інші операції проходять оперативно та без нарікань. До війни банк також пропонував дуже вигідні умови для покупок у розстрочку за картами Red та Caméléon. Це безумовні плюси.

Однак мушу зауважити, що користуватися кредитним лімітом абсолютно невигідно! Так, на початку року я перевів декілька сум із кредитки Red на дебетову картку іншого банку і в процесі зіткнувся з великою кількістю комісій, яких немає в інших банках.

Для порівняння, Приват та Моно стягують 4% комісії за переказ кредитних коштів та їх зняття у банкоматі. У Сенсі за кожну операцію стягується 20 грн, ті ж самі 4% і ще додатково 39,99% річних за користування коштами. Просто жах! Тримати карту у грейс-періоді при таких умовах нереально. Варто зауважити, що у рекламних матеріалах, які присвячені цьому пакету послуг, не йдеться про стягування відсотків за перекази та зняття коштів. Дуже шкодую про той день, коли вирішив переказати гроші з кредитки Red.

Звичайно, що в першу чергу це прогавини саме моєї фінансової грамотності, але я все ж таки не розумію, чому Сенс запровадив такі непідйомні тарифи. Мене це просто вивело з рівноваги. Дуже засмучений цією ситуацію і не раджу кредитні продукти Сенсу, якщо ви плануєте користуватися ними для будь-яких інших цілей, окрім покупок.
Сенс Банк
13 апреля 2023, 12:43
Дуже дякуємо вам за відгук та співпрацю!

З приводу кредитних продуктів для готівкових операцій, то ми відкрито говоримо, що пільговий (грейс) період діє лише на покупки за нашими картками. З приводу комісії, то що по Хамелеону, що Red вона не 4%+20грн, а 4%, мінімум 20грн, трішки інше ;)

Для переказів і зняття готівки більш вигідна Red Cash, по ній нижча відсоткова ставка (звісно, що є 3,5% РКО, але його не буде, якщо вчасно погашати борг), + немає комісії 4%, мінімум 20грн за зняття/переказ кредитних коштів. Якщо треба готівка на тривалий строк, то краще будь-якої кредитки буде грошовий кредит, в більшості випадків переплата буде меншою.

Дякуємо за зворотній зв'язок, до речі, якщо зараз є труднощі з погашенням боргу, то для вас в додатку може бути доступна реструктуризація боргу по кредитці на значно вигідніших для вас умовах ;)

^З повагою, Богдан

13 апреля 2023, 13:49
Пурга, а не отзыв.
17 апреля 2023, 19:14
Напишите свой.
17 апреля 2023, 20:15
Я таких тупых отзывов не пишу, так как слежу за тарифами.
Svitlana1209
Svitlana1209
23 апреля 2023, 21:05
Все що треба було, це при оформленні уважно ознайомитись з умовами користування. До договору додаються тарифи і ви ставите підпис, що з ними ознайомленні. Тож вини банку тут якраз немає.
Qwerty1999
Qwerty1999
24 апреля 2023, 14:36
roro8888
«Мене це просто вивело з рівноваги.»

Воспользуйтесь советом из отзыва
и будет вам счастье…