Скарга
- Sense Bank
- 11 января 2023, 17:21
Досить неприємна ситуація, яка потребує додаткових уточнень. Написали вже вам в особисті, вирішимо питання якнайшвидше.
@Сенс-Банк?
Прикольно банкомат в повер-банк отделении вырубился с моими 60500грн — мне что тоже по 10 раз названивать в банк?
Сабж решаеться:
1. реструктуризацией
2. перекридетованием
Если этого не сделать — вы останетесь в списке проблемных клиентов.
1. реструктуризацией
2. перекридетованием
Если этого не сделать — вы останетесь в списке проблемных клиентов.
- Fantomas2020
- 12 января 2023, 15:10
Поменяйте номер телефона — звонки прекратятся. У «звонарей» работа такая — звонить должникам, хотя количество звонков не может повлиять на платежеспособность должников. Добавлять номера телефонов в чёрный список бесполезно, будут звонить с других номеров, все не добавите в чёрный список. Реструктуризация и перекредитование проблему со «звонарями» не решит, будут звонить и дальше, возможно даже и после полного погашения долга.
Доброго дня!Приватним виконавцем був накладений арешт на рахункі чоловіка 26.05.23
виконавець відправив листа для зняття арешту ,але банк неможе знайти листа і суму по виконавчому провадженні ми оплатили в повному обсязі через інший банк.Банк зняв суму і неможе пояснити де ці кошти поділись не у відділені ні на гарячій лінії відповіді незнають???
При зверненні в чаті проханням вияснити долю переказу, співробітник Дмитро Купріянов навіщось видалив два мої рахунки і ігнорував питання щодо них.
Наступного дня я спробувала ще раз дізнатися про переказ, назвала дату переказу на питання. На що Ірина Загатна відповіла: «Навіщо ви мені це кажете, сьогодні ж інша дата'. Це ж якийсь абсурд.
Але всіх перевершила Яна Клешня, яка на питання, куди поділися мої рахунки, сказала, що їх і не було в мене. З її слів, минулого року 19 червня я сама попросила закрити мої рахунки. Все це вона написала мені через кілька секунд після запитання, ні секунди не сумніваючись. На прохання пред’явити докази миттєво відповіла: «Ось воно» і через кілька секунд прислала мені…бінго — фото білого екрану. Коли я сказала, що звернусь до її керівництва, почала розповідати мені байки, про те, як людей грабують, коли ними представляється інша людина. Минулого року в липні 2022 я замовляла у вас дві карти в гривні і євро, які мені випустили. Як я могла їх замовити і ними користуватися, якщо у мене не було єврових рахунків???Скріни переписки додам за проханням. Номер карти також повідомлю за бажанням.
В мене немає довірених осіб, рахунки закрити я не просила. Навіщо так відверто брехати???Яна Клешня співучасниця???
То хто закрив рахунок, який я ще вчора бачила у себе в кабінеті???
Звернувшись, стосовно повернення переказу, вона ухилялася від вирішення питання, намагаючись перевести бесіду на розмову про рахунки.
Доброго дня знову сенс банк не може знайти постанову про визначення рахунку який виконавець відправила ще 10.06.26 в електронному вигляді через національні інформаційні системи 6 днів немає і це вже не перші випадки
Курс валют в Сенс Банке
Якщо все ж таки буде вільний час, обов'язково відпишіть нам, залюбки допоможемо, бо не повинно бути безліч зайвих дзвінків.