Зйом готівки в банкоматі данного банку
- Ответ банка
- Sense Bank
- 28 ноября 2022, 19:08
В такій ситуації вам потрібно звернутися до банку, який випустив вашу картку. Зазвичай банки тільки блокують суму і вона у разі неуспішності операції повертається через певний час, більш точно можуть пояснити представники банку-емітенту.
Давайте спробуємо прискорити вирішення питання та в усьому розібратися. Вже пишемо вам в особисті
Дивно читати такі відгуки в теперішній час. Невже ще є люди, котрі не розуміють, що з відключеннями електроенергії такі ситуації можливі? Чим винний в даному випадку банк? Тим, що через терористів немає стабільного електропостачання? І до чого тут ребрендинг?
Як вам відповів представник банку — терміни повернення коштів треба уточнювати в банку-емітенті.
Саме цей банк має повернути кошти на банк-емітент, якщо на то пішло. Але як раз цього не робить. А шукати виправдання не потрібно. Якщо банк за декілька днів реагує на заявки таких відгуків не отримує.
- СЕРГЕЙ харьков
- 7 декабря 2022, 10:19
Укр народ когда будете умные…не связывайьесь с этим русским банков …он обманывает нас, а вы как овцы ходите и депозиты несете!!!
В загальному питання не вирішине. Консультант данного банку нічим допомогти не може. Сьогодні від приват банку з’явилась інформація що сенс банк надав інформацію що немає резерву в банкоматі. Але як так не розумію. Гроші ніхто не отримував. Думаю що для данного банку це норма. І судячи по відгукам інших людей ситуації такі ніхто не вирішує і гроші повернути майже не реально. Нікому не раджу користуватись послугами данного банку.
Курс валют в Сенс Банке
EUR | 43 | 44.1 |
Нажаль терміни повернення теж не називають. Сума була великою як на мене.
Навіть повний ребрендинг банку не допоможе його такій репутації. Ні кому не рекомендую даний банк. Так як гроші при такій стуації не повернуться.
Зі свого боку такі запити вирішуємо так швидко, на скільки це можливо