марне відвідування відділення
- Ответ банка
- Sense Bank
- 18 ноября 2022, 13:20
Добрий день! Вибачаємося перед вами, що відразу не допомогли у вирішенні вашого питання.
Закрити картковий рахунок ви дійсно можете і у відділенні або у застосунку Sense SuperApp.
Наша колега зробила акцент на застосунок, бо це більше практично, легко й робиться в кілька тапів. Але якщо вам потрібно зробити це у відділенні банку, ми також можемо допомогти вам.
Проте, щодо операцій, треба перевірити ваші дані та тоді зможемо вам більше детальнішу надати відповідь. Ми зараз вам напишемо у приватні повідомлення та усе ретельно перевіримо.
А зачем, что бы закрыть карту, терять время, идти в банк, стоять в очереди? Зачем все это, если достаточно минуты времени и несколько раз «тыцнуть «в приложении?
Насколько все-таки у нас много пещерных людей, которые предпочитают «думать ногами» а не головой. Им легче бить ноги и терять время вместо того, что бы просто подумать головой
Для того чтобы снять с карты деньги.
Ведь в банкоматы очень часто пустые.и приходится через кассу банка.
Вот и решил зайти в отделение.как говорится двух зайцев сразу.
Бажання бути клієнтом банку — НІЯКОГО… сходи к психологу…
Ты и так пришел закрыть карту как ты планировал стать клиентом банка аххаха
Ты и так пришел закрыть карту как ты планировал стать клиентом банка аххаха
- SergeyNina
- 23 ноября 2022, 0:12
Карта закрывается через приложение весьма быстро, в отделение не нужно было идти. Если нужно снять наличку снимаете наличку и закрываете карту прямо в отделении со своего смартфона. Но нужно погасить всю задолженность если это кредитка
Курс валют в Сенс Банке
От і я так думав, перейшовши до відділення Альфа-Банк. Підібравши час між вимкненнями електрики та тривогами, зайшов до альфа-банку для закриття рахунку.
І ось я потрапив до 'Фахівець II категорії' Бурба Юлія
Надавши картку банку та свій паспорт я попросив її закрити рахунок.
На що мені Юлія відповіла, що зробити цього у неї немає можливості. І це зробити можу лише я, через додатки.
Виходить у відділення банку, співробітник банку не може вам допомогти.
На моє прохання зателефонувати на гарячу лінію, щоб вони хоч щось змогли зробити, Юлія Бурба повідомила мене, що й гаряча лінія в цьому випадку нічого не зробить… і знову почала наполягати на додатку.
Через хвилин 10 розмови Юлія Бурба все ж таки взяла мою карту і подивилася інформацію про неї, і знову мене здивувала сказавши що сьогодні проходили операції по моїй карті і повідомила що — Приходьте завтра, закриємо через планшет.
Результат від відвідування відділення — НІЯКОГО.
Допомога від персоналу — НІЯКОГО
Настрій — НІЯКОГО
Бажання бути клієнтом банку — НІЯКОГО
Відділення банку
м.Суми вул.Харківська
Проте, хочему зауважити, що Юлія Бурба спробувала надати найбільш легкий та швидкий для наших клієнтів спосіб закриття карткового рахунку у Sense SuperApp. Завдяки цій можливості, дійсно, можна не писати у чат підтримки, не ходити у відділення або ж не телефонувати у контакт-центр.
Знаходячись вдома, можна зробити закриття рахунку в кілька тапів у вашому смартфоні.