Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Некомпетентність із бажанням шахрайства

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Максим Яровий 3 августа 2022, 19:55
Мій досвід співпраці з цим банком біля 10 років. Нехай співробітники зроблять уточнення.
За весь час мене не покидає відчуття що це банк завжди шукає можливості як більше обшукати клієнта: через важкозрозумілі, багатосторінкові заплутані умови, додаткові приховані умови, та просто введення в оману.
З найбільшим та нахабним шахрайством я зіткнувся у 2019 році, коли АльфаБанк надіслав мені рекламне повідомлення про кредитну картку «Максимум Готівка». В повідомленні йшло про першу кредитну картку з якої можна знімати готівку без жодних комісій навіть у рахунок кредитних коштів.
Мене зацікавила ця пропозиція і я звернувся у банк до Костянтинівського відділення. Я уточнив у співробітника чи правильно я розумію умови картки. Вже тоді я був спантеличений, тому що співробітник не міг відповісти на моє питання, а відповів щось на кшталт «умови такі, як описано у договорі».
Мене це дуже здивувало, тому що у моєму рідному відділенні Сєвєродонецьке всі співробітники були добре обізнані. Загалом, враження що попав до ощадкаси десь у глибокому селі.
Картка була оформлена і ввечері я почав читати умови. Я помітив, що жодного безкоштовного зняття готівки у тарифах немає і почав телефонувати до гарячої лінії банку. Перший оператор мене запевнив, що користування кредитними грошима буде без комісій, якщо повернути кошти у пільговий період. На моє питання чи буде комісія за користування кредитними грошима, якщо я буду їх знімати оператор поклав слухавку. Другий оператор на це ж питання шукав відповідь майже півгодини та сказав що у разі повернення грошей у пільговий період жодних комісій не буде нараховано.
Я скористався кредитними коштами знявши із у банкоматі. І наступного місяця отримав у виписці численні комісії.
Я одразу звернувся до банку за роз’ясненнями, але відповіді вже були у вигляді «всі нарахування згідно чинних умов».
Я погасив все тіло кредиту, і оскільки я є військовослужбовцем, подав до банку документи підтверджуючі це. Перші документи банк якось загубив. Після другої спроби вони все ж їх опрацювали.
Проте сума боргу майже не змінилась, а військовослужбовці звільнені від сплати пені, штрафів. На моє питання чому сума боргу майже та сама, мене запевнили що звільнили мене від штрафів. Я здивувався які можуть бути штрафи, якщо я тільки скористався кредитом, та одразу вніс все тіло кредиту. Мені відповіли щось на зразок, одразу після зняття, ви повинні були повернути частину. Якусь несинітнюцю.
На досі банк вважає що я винен йому 1629.66₴. Проте саме цікаве що користуючись умовами договору я не зміг порахувати як ця сума була нарахована. Не змогли пояснити і співробітники мого відділення, порекомендувавши мені написати письмового звернення до банку.
Мною було направлене письмове звернення до банку із запитом про роз’яснення, згідно яких пунктів договору і тарифів були нарахування що привели до виникнення боргу по картці та надіслати відповідь на мою адресу проживання.
Приблизно через місяць мене здивував дзвінок від банку, про те що надійшла відповідь на моє звернення, і прохання відвідати відділення. Яке ж було моє здивування, коли мені роздрукували відповідь в якій була лише виписка по рахунку.
Я вже готував позов до суду з адвокатом, але війна змінила ці плани.
Про курсові маніпуляції при списанні тут вже багато писали.
Дрібні маніпуляції про підключення додаткових платних послуг, якихось страхувань можна не згадувати.
Розпіарений Сенс із слоганами: «ми чуємо і прислухаємось до думок клієнтів» лише балачки, на прохання збільшити розмір цих мікроскопічних шрифтів відповіли що їх це не турбує.
У підсумку, банк створює імідж сучасного, розвиненого, інноваційного та клієнт-орієнтованого, але насправді це лише імідж і всередині лише бажання у будь який спосіб ошукати клієнта.
Руський воєнний корабель чекає!
Сенс Банк
Ответ банка
4 августа 2022, 17:27
Картка максимум готівка має знижену відсоткову ставку, 24-26% річних, але при цьому є комісія 3,5% від суми боргу на розрахункову дату. Згідно закону мобілізованим позичальникам ми не нараховуємо відсотки, нараховані ми вам сторнували, однак це не стосується комісії. В той же час ми не нараховували комісію надалі. Отже ваш борг це і є комісія за розрахунково-касове обслуговування. Дійсно, дуже шкода і прикро, що не змогли розібратися з таким простим питанням так довго.

Однак ми не стоїмо на місці і постійно вдосконалюємось. В нашій великій команді залишаються лише найкращі, після 2019р. ми оновили принцип роботи віддаленої підтримки, а нещодавно і роботу відділень. Тепер все набагато простіше і швидше 😉

Також робимо висновки і з приводу платних послуг, про які ви згадали. Нові клієнти отримують push-повідомлення з нагадуванням про те, що смс по картках платні і як цього уникнути. А страхування на кредитках буде підключене тільки якщо ви про це попросите. Ми дослухаємось, дійсно, до кожного, тому з приводу розміру іконок та шрифту є вибір: користуватись іконками стандартного розміру, або збільшити їх. Для цього потрібно на робочому столі свайпнути вгору та обрати пункт «Масштаб».

Карткові курси у нас зараз вигідні, а з приводу можливої курсової різниці вже все краще, але спойлер: далі буде ще краще 😁

Сподіваємось, що зможемо вас приємно здивувати і в майбутньому.

А руський корабль повинен не чекати, а самі знаєте що 😅

Комментарии - 4

+
0
Ans
Ans
3 августа 2022, 23:06
#
Нужно оформлять именно дебетные карты, все намного проще
+
0
Максим Яровий
Максим Яровий
4 августа 2022, 20:46
#
Ці нахабні ще й роблять вигляд що проблему вирішено, вже вдруге. Так ось не буде цього, проблема буде вирішена, коли ви її вирішите. А тепер питання на кмітливість, хто відповість — тому шоколадка: математикою якої планети можна порахувати від 29000 (приблизно така була сума кредиту) комісію 3.5% (зазначені вище відповідачем) у 1629.66?
+
0
1976ANDREI
1976ANDREI
6 августа 2022, 11:33
#
Жулики № 1 в Украине. Этот банк заслуживает, чтобы ему не платили кредиты.
+
0
Максим Яровий
Максим Яровий
17 августа 2022, 19:27
#
Після трьох спроб банком вирішити питання без жодних дій, вони цілком злилися.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.05 45.65
USD 41.35 41.75
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.05 45.65
USD 41.35 41.75
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Некомпетентність із бажанням шахрайства