Протягом 4 тижнів немає виплати 6500!
Слава Україні! Шановні, я оформила єпітримку на 6500,27-го березня через Альфа банк, майже місяць тому, грошей досі немає, знайомі, які оформили так само, через інші банки, вже давно отримали гроші, у чому річ? Я живу у Харкові, залишилася без роботи, чому я досі не можу отримати гроші допомоги, які виділяються Державою?
21 апреля 2022, 12:52
Ми повністю розуміємо ваше занепокоєння. Наразі всі заявки на допомогу від держави підтверджені, допомога надійде на ваш рахунок після її зарахування нам від Ощадбанку (фінансового партнера програми). Інформація щодо дати перерахування Ощадбанком поки що не відома, очікуємо дані від них 😢
- Ответ банка
- Sense Bank
- 21 апреля 2022, 12:41
- 1976ANDREI
- 21 апреля 2022, 15:41
Некомпетентность государства и банков нашей страны.
- 1vanNikolaev1ch
- 21 апреля 2022, 17:13
В Казахстані вже альфабанк продав свій банк, думаю скоро і у нас продадуть, може новий власник зможе навести лад у роботі цієї установи.
Курс валют в Сенс Банке
EUR | 43 | 44.1 |