Погані умови, глюкаві додатки
- 1976ANDREI
- 21 февраля 2022, 22:29
В приложениях, как всегда, технические проблемы. Глюк за глюком. Почему-то в других банках глюки встречаются редко. Оценка, которую я ставлю программистам, неуд. Они протирают штаны.
Курс валют в Сенс Банке
EUR | 43 | 44.1 |
Додаток дуже глюкавий, заплутана структура, неприємний на вигляд інтерфейс, постійно щось не праює в інтерфейсі.
Але після деяких останніх «фішок» планую закривати тут рахунки:
— оформив картку хамелеон виключно для розстрочок — мені дали ліміт 0! (обіг мох коштів по рахунках аж ніяк не малий, на інших картках алфа та моно ліміти від 22 до 75 тіс грн);
— я сплатив з цієї картки на рахунок IBAN близько 5000 грн. СВОЇХ коштів (за комунальні) — з мене зняли комісію 200 грн. (як мені пояснили, за УСІ перекази ЛЮБИХ коштів комісія складає 4%, якщо я зробив це будь де окрім як в додатку Сенс);
— останні 3 дні зникла можливість продавати валюту з рахунку фоп у тому ж самому Сенсі — «щось пішло не так»; підтримка через пів-доби пошуку відіслала мене назад до ок-альфа
Дуже не раджу
Ми працюємо над виправленням кожної з проблем і поступово з цим справляємося. Пробачте, будь ласка, за незручності. По картці хамелеон розстрочка недоступна, але в цьому немає особливого сенсу, тому що по картці нескінченний пільговий період на покупки і на борг за проведені покупки завжди нараховується тільки 0,01% річних. Якщо у вас є інші кредитні картки, то ви можете частину ліміту (до 30 000грн) перенести на хамелеон, в одному з останніх оновлень додали таку функцію.
За тарифами картки, дійсно, є комісія за перекази власних коштів в Альфа-мобайл і My Alfa-Bank. Розумію, що ви могли не очікувати цього, тому напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення ваші дані (ПІБ та номер телефону), ми вам повернемо цю комісію.
Пробачте, будь ласка, за незручності