Самовільна зміна дати списання платежу

Проблема решена
Viktor1307
Являють клієнтом «Альфа банку» вже багато років і ніколи нарікань не було.
Але нещодавно виникла доволі неприємна ситуація. Я часто користуюсь послугою «Моментальна розстрочка на карту». Моя дата платежу це 3 число місяця. Оформивши в березні дану розстрочку, я планував її погасити достроково за два місяці (дата списання платежу у мене 3 число і в травні це не стало виключенням). Першого травня я отримую смс повідомлення, що у мене списані відсотки за користування, хоча у мене є ще два дні, щоб погасити без відсотків. Я одразу погашаю розстрочку і дзвоню на гарячу лінію банку, де мені повідомляють що платіж списано правомірно і все що вони можуть — це прийняти заявку на оскарження. Заявку я залишив.
Мені ніхто не повідомив рішення по заявці поки я сам повторно не звернувся в службу підтримки. Мені повідомили, що заявку відхилено, з аргументом що платіж списано згідно умов ДКБО в останній робочий день до дати платежу. Платіж було списано 1 числа (вже у вихідний день).
Виходить, що списати платіж вони можуть у вихідний день, а зарахувати кошти НІ.
Я дуже розчарований цим банком, так як ні якого нагадування про платіж мені не було і ч розраховував що покладу його першого числа.
Сенс Банк
Viktor1307, Згідно ДКБО якщо розрахункова дата припадає на вихідний або святковий день, то переноситься на попередній робочий день. Варіанти вирішення ситуації напишемо в приватному повідомленні.

7 мая 2021, 14:32
Списание процентов прошло 30.04.21, а уведомление вы получили об этом 01.05.21.
Если вы давно пользуетесь услугами Альфа-Банка, то вам должно было быть известно о правилах переноса расчётной даты при попадании ее на праздничные и выходные дни — первый рабочий день до этой даты.
Банк провел все операции согласно регламента — то что вы его только узнали это ваши проблемы.
7 мая 2021, 15:38
Не хочу с Вами даже спорить. Ничего с этого спора всё равно не выйдет.
7 мая 2021, 18:11
И это правильно, так как спорить не о чем — вы просто протуп… ли и это будет вам уроком надеюсь.
Если есть сомнения, читайте ответ банка.
7 мая 2021, 20:22
Досвидание
7 мая 2021, 20:38
У мене було щось подібне до вашої ситуації.Після спілкування з банком, мені повернули 50% списаної , як я вважав помилкової суми. Попробуйте ї ви. Хоч так.
8 мая 2021, 8:47
Спасибо, я с банком решил эту проблему))) Банк лояльно отнёсся к сложившейся ситуации.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Самовільна зміна дати списання платежу