Мої ж гроші захищають від мене

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
MachOleg29
Сьогодні 19.01 вирішив собі на біду знов скористатися карткою Red для поповнення мобільного, хоч раніше дуже багато настраждався через неї і попав на великі переплати. Але так склалися обставини, що мусив, поповнити було нізвідки. І як я знов скористався карткою, її відразу заблокували, без зрозумілих мені причин. Звернувся у службу підтримки, довелося проходити ідентифікацію, назвав все вірно на питання оператора (на відділенні це підтвердили), а вона, видно, навмисно ввеле щось з помилкою і я ідентифікацію не пройшов. Мусив бігти на відділення, там пред’явив паспорт, залишив заявку на розблокування картки, уточнив, чи вірно відповів на питання оператора — так, все вірно. Прийшов додому, а картку так і не розблокували, пишу у службу підтримки, там кажуть, що запиту з відділення не було. І кому вірити, що робити? Одні не хочуть розблуковувати на гарячій лінії, бо навмисно фіксують невірно мої вірні відповіді при ідентифікації, інші, у відділенні — не подають запити на розблокування при моєму зверненні, замкнене коло… Захищають мої гроші від мене ж. Треба прощатися з цим банком якнайшвидше!
Сенс Банк
MachOleg29, вибачте будь ласка, за цю ситуацію. Роботу зі співробітниками провели.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке