Некомпетентні працівники
- 14 сентября 2020, 15:22
Взяли у роботу
Курс валют в Сенс Банке
EUR | 42.1 | 0 |
1. Спочатку мені повідомили та виписали 2 додаткові картки повідомивши, що вони безкоштовні. На справді лише 1 безкоштовна. (другу вчасно деактивували).
2. Повідомили мені, що для користування безкоштовно додатковими послугами в аеропорту перший раз одна із послуг надається потім для активації необхідно зробити оплат за 10 днів до вильоту на 10000 грн. На справді перший раз по одній послузі безкоштовно, а потім необхідно, щоб до вильоту за 10 днів пройшла не оплата, а списання, а між ними різниця мінімум 1-3 РОБОЧІ дні. Тобто оплати необхідно зробити мінімум за 11-13 днів до вильоту, а краще ще раніше.
3. Мені повідомили, що додаткову карту яку я оформив на дружину (на один рахунок) теж матиме додаткові привілеї якщо я витрачу 10000, а НІ потрібно з одного рахунку по обом картам потратити по 10000 грн тобто 20000 на двох.
4. Не всі розрахунки в ці 10000 враховуються і підраховувати потрібно вручну самостійно і інтуїтивно. Тому що в банку мені рахували по одному в онлайн підтримці по іншому, в мене получилось ще інакше.
Результат — потратив кошти на незаплановані придбання, а сервісом скористаюсь на 25%. КЛАС ДА!!!