Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Требуют погасить всю сумму

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Lialu 20 августа 2020, 10:51
Добрый день.

Оплачивала ежемесячно платежи по кредиту. В приложении висела информация о ежемесячном платеже. За несколько дней до этого получила звонок от банка с требованием погасить всю сумму срочно. С удивлением объяснила, что впервые слышу об этом, объяснила, что потеряла работу и могу закрыть в течение пары месяцев. На вопрос сотрудника сколько можете оплатить, уточнила, сотрудник сказал хорошо, сумму внесла в тот же день, но в следующие дни начала получать звонки с требованием внести всю сумму как и согласованно и банк уведомил меня за полгода что закрывают мне линию. Никаких уведомлений не получала, наоборот в онлайн системе висела информация о ежемесячных платежах, которые оплачивала полностью, даже больше и согласна оплатить всю сумму, но частями за пару месяцев. Все это уточнила сотруднику, но ежедневно получаю звонки с угрозами и требованием внести деньги.
Сенс Банк
Ответ банка
20 августа 2020, 16:10
Lialu, срок предоставления кредитной линии составляет 365 дней, по окончании которого банк принимает решение о его продлении. В случае негативного решения клиенту направляется уведомление, например, в виде СМС-сообщения, электронного письма. Поскольку действие кредитной линии завершилось, сотрудники озвучивают требование полного погашения задолженности.

Все условия прописаны в ДБО банка: https://alfabank.ua/storage/files/publichnoe-predlozhenie-na-oformlenie-dbo-fl.pdf

Додаток № 4

3.4.2. Строк користування лімітом Кредитної лінії – 365 днів, з моменту отримання Клієнтом права використання коштів Відновлювальної кредитної лінії з можливістю пролонгації дії Відновлювальної кредитної лінії (за умови прийняття Банком рішення про пролонгацію).

3.4.15.… Банк має право протягом строку дії Відновлювальної кредитної лінії змінити строк дії Відновлювальної кредитної лінії, продовжити строк дії Відновлювальної кредитної лінії або припинити строк дії Відновлювальної кредитної лінії згідно з умовами Договору.

3.4.16. Надання Клієнту кредиту у вигляді Відновлювальної кредитної лінії може бути припинено Банком за наявності будь-якої з наступних обставин:
— у разі невиконання Клієнтом умов Угоди та/або Договору та/або умов будь-яких додатків до Договору та/або Угод про використання продуктів банку та/або будь-якого договору, що укладений між Клієнтом та Банком;
— у разі наявності у Клієнта простроченої заборгованості чи несплачених неустойки (пені, штрафів) за невиконання або неналежне виконання ним своїх зобов’язань за Угодою та/або Договором та/або будь-яким додатком до Договору та/або будь-якою Угодою про використання продуктів банку та/або будь-яким іншим договором, що укладений між Клієнтом та Банком;
— у разі накладення арешту на кошти Клієнта, що розміщені на будь-якому рахунку Клієнта, відкритому у Банку, або у випадку зупинення операцій за рішенням уповноваженого державного органу операцій по такому рахунку;
— права розпорядження Рахунком обмежено умовами обтяження, предметом яких є майнові права на грошові кошти, що знаходяться на Рахунку, про що було повідомлено Банк в порядку, передбаченому Договором;
— у разі наявності інших обставин, які свідчать про те, що заборгованість Клієнта за Відновлювальною кредитною лінією чи іншою заборгованістю Клієнта своєчасно не буде повернена.

3.4.17. Банк має право заблокувати Картку та вимагати дострокового повернення заборгованості за кредитом…

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.9 44.6
USD 40.55 41.15
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.9 44.6
USD 40.55 41.15
Все курсы банка