Незрозуміла комісія
В середині червня мені з банку зателефонували і повідомили, що на пошті вже є для мене нова картка. Також співробітник розповів про нові переваги, зокрема, що вже скасовано комісію 60 грн. за РКО, якщо на розрах. дату є заборгованість, за умови активації і використання нової картки. Я активував картку і почав, користуватися, водночас почитав тарифи, де дійсно зазначено, що картки після 112019 вже без цієї комісії. Але коли наступила розрахункова жата 7.07.2020 всерівно списало комісію — 60 грн. Служба підтримки сказала, що це комісія за попередній період, а вже звнаступному місяці цього не буде. Але стара картка до 062020 вона вже не активна і по ній заборгованості не було, а першу операцію по новій картці я зробив 04072020, тому вважаю, що комісії не повинно бути. Проте мої аргументи гаряча лінія відхилила. Прочитавши відгуки нижче видно, що схожі ситуації виникали і раніше. Також є нюанс по зарахуванню коштів на погашення кредитки. Коли погашаєш онлайн з картки іншого банку пише, що дата зарахування — день в день, а насправді саме по рахунку операція або на наступний день, або через день. А загалом для мене банк нормальний.
10 июля 2020, 15:51
Доброго дня, Олег Пупкин. Дякуємо за відгук! Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв'язок від клієнтів. Ми намагаємось, щоб послуги нашого Банка були максимально комфортними для клієнтів!
Вы ошибаетесь!
Зачисление денег на счет происходит на следующий рабочий день, а если день операции выходной, то на 2ой рабочий день — это детально описано на сайте банка и странице альфп-погашение.
Видимо кто не может вовремя выполнять условия и пытаются тянуть до последнего — оплачивают банкет.
П.с. у банка шикарная программа лояльности! Есть нюансы, но банк крайне лоялен к клиентам. Не забуду как банк меня выручил дав сходу лимит в 30тыс гривен в крайне неудобной ситуации!!!
- 10 июля 2020, 21:34
В привате деньги зачисляются день в день, я пополнил и через 5 минут снял деньги или сделал покупку - карта считается пополненой в этом месяце. На счет лояльности согласен, хорошие кешбеки, но нет льготного периода на снятие плюс комисия за само снятие
Что значить снял? Для всех кредиток — снятие налички не входит в льготный период + снятие по правилам считают в первую очередь со всеми комиссиями, а после пополнения — это очевидно из отзывов и как-бы указанно в тарифах.
Не понимаю людей, кто снимает наличные с кредитной карты — это невыгодно.
Не понимаю людей, кто снимает наличные с кредитной карты — это невыгодно.
- 10 июля 2020, 21:42
А в привате снятие входит в льготный период
- 10 июля 2020, 21:52
Ок