Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Персонал не навчений ввічливо спілкуватися з клієнтами, за те навчений порушувати Закони України.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Diana95 17 января 2020, 14:17
Отделение по адресу: Киев, ул. Борщаговская, 195/43
16.01.2019 звернулась в відділення банку за адресою вул.Борщагівська 195/43 за допомогою у вирішенні моєї проблеми з кредитних рахунком.
Звернувшись до першого касира з питанням як мені закрити кредитний рахунок у відділенні банку, я отримала відповідь, що ніяк я його не закрию, ніяких способів не має, а він закриється автоматично можливо через тиждень, а можливо через місяць. Це при тому, що касир навіть не взяв ніяких даних в мене, щоб як мінімум подивитись на мій рахунок, що за рахунок і які в ньому умови.Просто дивлячись на мене оприділила. Коли я повторно згадала це саме питання, касир вже з хамським тоном почала до мене розмовляти, начеб то чому я до неї причипилась. Тоді я звернулась до іншого касира з цим самим питанням. Вона в мене взяла паспорт і почала перевіряти інформацію. Вияснили, що залишився борг в 14 грн., я його відразу погасила через касу. Запитавши, коли і як я зможу повністю закрити кредитовий рахунок на своє прізвище, я отримала відповідь, як тільки кошти зарахуються на мій рахунок і будуть відображатися в моїй виписці в моб.додатку я можу закрити рахунок або через відділення або через технічну підтримку(ця відповідь вже відрізнялась від відповідді першого касира). Коли кошти зарахувались на мій рахунок я сказала, що хочу написати заяву на закриття карткового рахунку, після чого мені сказали, що в них такого не має, відділення не приймає ніяких заяв. Тоді я повідомила, що хочу подати у відділенні заявку на закриття кредитового рахунку, і знову отримала нову відповідь, що через відділення заявка не подається, я можу подати її тільки через моб.додаток.(Я була в шоці, перед цим касир мені сказала, що я можу подати і через їхнє відділення). Я пішла ні з чим, і мені довелося витрати свій час і кошти, і їхати на інше відділення.
А тепер мене цікавить, чому це відділення працює порушуючи закон України і Постанови Національного банку України, відмовивши мені написати заяву на закриття рахунку, і збрехавши мені, що ні одне відділення в мене такої заяви не прийме(ще касир кинула мені таку фразу:«можете запитати в кого хочете, ніхто таку заяву не приймає і її не існує»).
Скажіть, будь ласка, чому Альфа Банк не працює по законам!?
Згідно із статею 1075 Цивільного кодексу України договір банківського рахунка розривається за заявою клієнта у будь-який час.
Відповідно до 20.1 Постанови Національного банку України «Про затвердження Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах» від 12.11.2003р. 492 поточні рахунки клієнтів банків закриваються зокрема на підставі заяви клієнта.
Я давно вже являюсь клієнтом Альфа банк, але після такого хамовитого відношення до себе, співпрацювати з цим банком більше не має ніякого бажання! Мабуть ви не думаєте за своїх клієнтів, на одного більше, на одного менше яка там різниця…
Сенс Банк
Ответ банка
20 января 2020, 10:56
Diana95, доброго дня. Подати заявку на закриття карткового можливо, при умові повного погашення заборгованості, через відділення, гарячу лінію чи мобільний додаток. Просимо вказати номер рахунку в приватних повідомленнях, розберемо ситуацію та допоможемо з закриттям рахунку.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.3 43.05
USD 39.4 39.95
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.3 43.05
USD 39.4 39.95
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Персонал не навчений ввічливо спілкуватися з клієнтами, за те навчений порушувати Закони України.