Минфин - Курсы валют Украины

Установить

кримінальна злучка

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
ukrkim 17 декабря 2018, 20:36
Отделение по адресу: Львов, ул. Сыховская, 5
Очевидно, що Львіське відділення № 6 Альфа-Банку на вул. Сихівській,5 є у кримінальній злучці з Львіським відділенням № 111 Таскомбанку. Інакше як пояснити, що копії документів Альфа-Банку до Угоди № 591046480, рахунок 29093591046480 з підписом і печаткою голови Правління В. Михайльо ( з вкрай кабальними умовами кредитування) – опинилися в руках працівника Таскомбанку Кизими Галини Степанівни, які вона разом з Винницьким Тарасом Івановичем та зі своїм керівником (уже знятим) — успішно підсунули на підпис своїй жертві і, користуючись тим, що останній не є обізнаним і має слабкий зір, — переконали його підписати ці документи.
Сенс Банк
Ответ банка
19 декабря 2018, 9:32
ukrkim, доброго дня. Є договір співпраці Альфи з Таскомбанком. Потрібно бути уважнішим при підписанні документів, оскільки поставивши свій підпис, ви погодились з умовами договору. Кредитор — Альфа-Банк, і виконувати кредитні зобов'язання потрібно перед Альфою.

Комментарии - 8

+
0
sanch ☺
sanch ☺
18 декабря 2018, 12:41
#
Документы уже подписаны, тогда что подписывала жертва в таксобанке?
+
0
kingcity
kingcity
18 декабря 2018, 13:19
#
Наскільки можна судити з допису, документи були підписані тільки зі сторони банку, підпису клієнта не було. Хоча в цілому виглядає ситуація дивно — клієнт у Таскомбанку підписує угоду з Альфа-Банком, як документи попали з Альфи (і чи попали взагалі?) у Таскомбанк — невідомо. Далі — добре, у клієнта слабкий зір, він необізнаний у банківській системі і т.д. Але щоб знаходячись у одному банку підписати угоду з іншим банком — треба бути зовсім сліпим і неповносправним. І який зміст працівникам Альфи і Таскома йти на таке? Не думаю. що вони могли не розуміти можливих наслідків. Можливо автор відгуку у чомусь помиляється чи щось недоговорює?
+
0
kingcity
kingcity
18 декабря 2018, 13:43
#
Трохи прояснює ситуацію відгук цього ж автора про Таскомбанк: https://minfin.com.ua/company/taskombank/review/121729/#comments. Не знаю про яке партнерство між Таскомом і Альфою йдеться, перший раз про таке чую, але автор сам визнав — не вчитавшись у договір підписав його, а тоді передумав. Тепер пробує все списати на слабкий зір та необізнаність.
+
0
kingcity
kingcity
18 декабря 2018, 14:43
#
До речі, автор розхвалює Приват: https://minfin.com.ua/company/privatbank/review/122024/. Тобто автор користується послугами Привата, кредитується у Таскомі, читає Мінфін — важко повірити у повну необізнаність такої людини. Та й писати відгуки на Мінфіні слабкий зір не заважає.
+
0
ukrkim
ukrkim
20 декабря 2018, 22:48
#
Kingcity зовсім не потрібно вірити у повну необізнаність такої людини як автор і бути спантеличеним, що слабкий зір не заважає йому писати відгуки. Kingcity теж би не побачив мікроскопічні літери на папірці, що зветься договір добровільного страхування життя позичальника, і є додатком до договору, якого позичальник не підписував і, згідно якого позичальник в разі повного негайного повернення взятого кредиту повинен сплатити банку ще і страхову суму, яку він (позичальник) мав би сплачувати у майбутньому. Автор не кредитується у Таскомі, а просто клюнув на наживку, розставлену проходимцями з Львівського відділення №111 тому. що йому вкрай були потрібні гроші, які він повернув би через 2-3 місяці.
+
0
kingcity
kingcity
21 декабря 2018, 10:35
#
Договір добровільного страхування життя є окремим договором а не додатком до договору і підписується він з компанією «Альфа-страхування», яка надає страхові послуги. Погоджуюсь, що він надрукований дуже дрібним шрифтом, майже нечитабельним. Мені щоб його прочитати довелося його відсканувати і потім переглядати на комп`ютері в режимі збільшення.Але якщо Ви його не підписували-значить нема проблеми, нічого Ви страховій не винні.Щодо кредиту: можу Вас зрозуміти, Ви піддались на «замануху», чи просто Вам не повідомили всіх нюансів чи ще з якихось причин Ви підписали кредитний договір не ознайомившись з умовами, тепер Вам важко визнати свою вину і Ви пробуєте списати все на свою необізнаність та слабкий зір.Не варто, Ви не єдиний, таких випадків багато.Працівників 111-го відділення Таскома не знаю, тому не можу про них нічого сказати.Деяких працівників (не всіх) 6-го відділення Альфи знаю, сам там обслуговуюсь, важко мені повірити у якісь їхні кримінальні наміри.Добрі стосунки з ними (на відміну від працівників Головного бвнку Альфа)-найвагоміша причина, яка ще утримує мене у Альфі.Хоча звичайно, якщо будуть представлені незаперечні докази їхніх зловживань, то мені доведеться свою думку змінити.
+
0
ukrkim
ukrkim
27 декабря 2018, 13:06
#
Я повністю сплатив у Альфа Банк всю заявлену мені суму 5 тис. грн., і більше не хочу зв’язуватись зі злодійськими таскомбанками та альфабанками. А хороша ідея: взяти нормальний кредит, купити засоби, створити дохід, сплатити борги, отримати прибуток –похоронена шулерами Кизима Г.С.та Винницький Т.І. з 111-ого відділу Таскомбанку.
+
0
kingcity
kingcity
27 декабря 2018, 20:08
#
Прикра ситуація, але що вже вдієш… Зрештою, багато з нас попадають у подібні ситуації — хтось бере кредит, не вивчивши умови, хтось купує техніку. не ознайомившись з її характеристиками, хтось замовляє обід у ресторані, не заглядаючи у меню, а покладаючись на поради офіціанта… Це життя, сподіваюсь іншого разу Ви будете обачніші і більше з вами такого не станеться.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.8 45.3
USD 41 41.5
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.8 45.3
USD 41 41.5
Все курсы банка