Все проти клієнта: як я закривав картрахунки в Альфі

Напишу, як закривав 2 картрахунки по вже закритих картках, на яких появилося -18 та 52 грн боргу. Добре, що сам поцікавився про заборгованість (її не було в момент закриття карток, інакше система би картку не закрила!), а смс про наявність заборгованості ЗАКРИТОЇ картки альфа не вважає за потрібне прислати. Отже, 21.12.2017 дзвоню на гарячу лінію, і випадково взнаю, що по боргу 52 грн завтра буде штраф 100 грн! (Трохи раніше, у відділенні альфи співробітник переконував, що по закритій картці штраф не нараховується! ) Питаю, як закрити ці 2 борги? Мені кажуть — через банківський переказ неможливо, через касу +50 грн (комісія по кожному платежу), через їхній банкомат +15 грн комісія, через їхній сайт, або ІВОХ — комісія 0. Я спробував через сайт і  ІВОХ (по номеру картрахунку) — пише — операція НЕ ДОЗВОЛЕНА ( доведіть це до співробітників колл центру!). Я йду до банкомату альфи, вже готовий заплатити 15+15 комісії.  І тут Альфа мене знову кидає — виявляється, що їхні банкомати приймають найменшу купюру 10 грн!!! В результаті в банкомат за борг 52 грн я вношу 70 грн, а за 18 грн вношу 40 грн, отже переплата понад комісію ще майже 10 грн! Цей банк витягує з клієнта навіть такі дрібниці (чому не можна в банкоматі хоча б купюру 5 грн приймати?)
Сенс Банк
slavcochat, доброго дня! Можливі нарахування відсотків по рахунку, якщо оплата була до разрахункової дати при закритті карти, про що Вас мали попередити. Для перевірки коррекнтості консультації з боку свіробітників, прошу вказати Ваш ідентифікаційний номер, номер телефону та дату дзівнка, також адресу відділення.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Все проти клієнта: як я закривав картрахунки в Альфі